Ми у Facebook
17.12.2022, 16:26

Рівненські медики відправили допомогу на Харківщину

Серед тих, хто виявив бажання до допомогти — семирічний Артем. Його мама каже, що в листі до Святого Миколая хлопчик побажав допомогти дітям, що страждають від війни.
Жителька Рівного Наталія Яцунь каже, що він спочатку прописав те, що йому мають подарувати, а потім, що хоче допомогти малюкам, які сидять в підвалах, відчувають звуки війни.

«Ми з ним сіли, поговорили, вирішили, щоб купити солодощі, він захотів за свої кошти це купити. Я як мама йому допомогла в цьому ділі і фінансово, і так все купили", —говорить матір хлопчика.

Передавали солодощі в межах ініціативи "Разом", яку Рівненська обласна клінічна лікарня організувала спільно з об'єднанням митців "Культурний десант".

Окрім подарунків від хлопчика, медики теж підготували пакунки від себе.

Лікарі передають допомогу не перший раз, минулого разу передавали теплі речі, велосипеди та книги. Зараз список допомоги трохи зазнав змін. Цього разу лікарі передали термоси, електро та газові плити, а волонтери допомогли зібрати теплі речі та солодкі пакунки. Допомогу від мешканців Рівного жителі Вовчанська мають отримати 20 грудня.





На правах реклами