Ми у Facebook
20.12.2022, 20:00

Чудові сусіди для гортензій: як обрати

Безумовно, гортензії і власними силами хороші! Але якщо додати до них не менш чарівних сусідів, вийде ще гармонійніша композиція.
Зберігайте список рослин себе і діліться з друзями!

Хвойні рослини стануть ідеальним тлом для шикарних гортензій! Вони дуже невибагливі, добре переносять підкислені землі і якщо що, притіняють гортензії.

Злаки – теж невибагливі та чудово пристосовуються до будь-якого сусідства. Існує безліч злаків різних кольорів і розмірів, але всі вони однаково чудово будуть виглядати з гортензіями!

Хости – відмінно гармоніюватимуть з ніжною зеленню гортензій. Це буде не тільки взаємовигідне сусідство, а ще й дуже мальовниче! Хости добре будуть рости на підкислених, добре зволожених ґрунтах.

Троянди у поєднанні з гортензіями – воістину чарівне видовище! При посадці троянд і гортензій поруч важливо правильно визначити відстань між ними, враховуючи площу їх харчування та дотримуватись графіка поливу та підживлення.

Астильби та гортензії будуть чудово сусідити, не заважаючи один одному розвиватися. Астильби відрізняються величезною різноманітністю відтінків, форм і фактур, завдяки чому ви зможете створити яскраві, контрастні, так і ніжні і дуже гармонійні композиції.

Лілійники – дуже схожі з гортензіями, а це означає, що вони добре вживаються поряд!
Вони невибагливі та дуже витривалі, люблять підкислений ґрунт та притінення. Цвітіння гортензій разом з лілійниками особливо ефектно виглядатиме. Ви будете здивовані, наскільки це красиво.





На правах реклами