Ми у Facebook
22.12.2022, 15:15

«Поїзд Святого Миколая» принесе свято на деокуповані та прифронтові райони Харківщини

Сьогодні святковий потяг прибув до Харківщини. На залізничній станції Занки Святого Миколая весело зустрічали понад 100 дітей. Маленьких харків’ян розважали конкурсами, різними веселощами та дарували подарунки. Святкова ініціатива організована за підтримки UNICEF.
Святковий потяг вирушив у перший рейс 19 грудня на святого Миколая. Проєкт реалізується спільно при підтримці Укрзалізниці та ЮНІСЕФ. Три рейси “Поїзда Святого Миколая” привезуть більш ніж 33 000 подарунків тим, хто дуже на них чекає та заслуговує – дітям на деокупованій Донеччині, Харківщині, у Миколаєві та Херсоні. Поїзд міститиме «залізну резиденцію» святого Миколая, тому окрім подарунків привезе театралізоване дійство прямо у спеціально облаштованому вагоні.

Укрзалізниця та ЮНІСЕФ у цьому проєкті співпрацюють із військово-цивільними адміністраціями. Розуміючи, що не всі діти регіону матимуть змогу прийти до станції, частину подарунків передадуть напряму ВЦА. Далі вже їм належить розподілити подарункові набори за списками дітей до 10 років, що проживають у відповідних громадах.

Що може бути більш цінним зараз, ніж щирі посмішки на обличчях наших дітей.










На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ