Ми у Facebook
24.12.2022, 18:44

Пісні голубці з пшоном: готуємо вдома

Незвичний варіант голубців!
ПРИГОТУВАННЯ:

Цибулю дрібно нарізати і посмажити в олії, додайте подрібнені відварені сухі гриби. Можна використовувати печериці. Додайте в сковороду вимите не варене пшоно і продовжуйте смажити, поки крупа не вбере олію.

Капустяне листя трохи відварити, товсті жили зрізати або розбити обережно кухонним молоточком. Нафарширувати капустяне листя начинкою, формуючи голубці. Укласти голубці рядами в каструлю, кожен ряд полити олією. Зверху покладіть листя капусти. Залийте голубці овочевим бульйоном, додайте|добавляйте| трохи томатного соусу і, помістивши в розігріту духовку, тушкуйте близько години.





На правах реклами