Такого ви ще не куштувати: смачна та бюджетна вечеря за 30 хвилин
Капуста – 1 шт;
Оливкова олія – 5 ст..;
Бальзамічний оцет – 2 ст.л.;
Діжонська гірчиця – 2 ст.л.;
Майонез – 1 ст.л.;
Мед – 1 ст.л.;
Часник – 2 зубці;
Сіль, перець.
Рецепт:
1. Капусту розрізаємо на товсті слайси та викладаємо на деко, застелене пергаментним папером.
2. Змащуємо двома столовими ложками олії, посипаємо перцем та сіллю.
3. Запікаємо 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.
4. Готуємо соус: змішуємо три столові ложки олії, бальзамічний оцет, діжонську гірчицю, майонез, трохи солі, перцю, часник.
5. Після готовності змащуємо стейки соусом та подаємо до столу.
У Рівному вшанують пам'ять Максима Кривцова: воїна, поета і фотографа
У Рівному 7 січня 2025 року відбудеться вечір пам'яті Максима Кривцова — воїна, поета, фотографа та учасника Революції Гідності.
переглядів: 300
Свято Івана Хрестителя: історія та традиції
Сьогодні, 7 січня, християнський світ згадує церковне свято на честь Святого Івана Хрестителя (Іоана Предтечі) — однієї з найважливіших фігур в Християнстві.
переглядів: 363
Ще частина послуг доступна у Дії
Ще частина послуг повернулися у Дію, адже реєстри ДРАЦС поступово відновлюють.
переглядів: 332
Відома журналістка пішла у монастир. Чоловічий
Відома журналістка Анна Махно продовжує досліджувати знакові місця у нашій області. На цей раз вона завітала до чоловічого монастиря.
переглядів: 832
ФОТО: У Рівному відбувається концерт "Різдвяні піснеспіви"
Сьогодні, 6 січня, у Рівному відбувається гала-концерт XXI фестивалю пісенно-музичного мистецтва "Різдвяні піснеспіви".
переглядів: 349