Ми у Facebook
27.12.2022, 18:51

Найцікавіші проекти 2022 року. Чим дивували розробники?

Минаючій 2022 рік став черговим поштовхом для індустрії азартних розваг, яка невпинно розвивається та стає все більш популярною, особливо враховуючи тенденцію до переходу гравців у онлайн. Сучасні ігри все більше претендують на самостійні унікальні проекти, автори уникають копіювання та самоповторів, пропонуючи гравцям нові можливості. У цьому матеріалі ми згадаємо лише декілька проектів, які вийшли на ринок у 2022 році, і на які варто звернути увагу.

Це більші бонуси та ще краща графіка


Найгарячіші новинки зазвичай відразу потрапляють до популярних онлайн казино, а іноді навіть супроводжуються вигідними пропозиціями, щоб привернути до себе увагу. Наприклад, у тому ж ПМ казіно такі проекти винесені в окремий розділ “Новинки”, тож користувачі завжди можуть слідкувати за його оновленням. Зазвичай найбільше уваги привертають ті проекти, які виконані з урахуванням усіх сьогоднішніх вимог та можливостей, адже просто обертати барабани з одноманітними зображеннями сучасному гравцю вже не цікаво.

Такі виробники програмного забезпечення, як Evoplay, NetEnt, Novomatic, Fugaso, 3 Oaks та багато інших у 2022 році робили акцент на ексклюзивності та неповторності свого контенту. Використання сучасних технологій розробки дозволяло втілювати найсміливіші ідеї розробників у життя та створювати не просто азартні розваги, а а цілі сюжетні історії з власними персонажами та історією. Ось лише декілька прикладів таких робіт, які вже зараз доступні для гри:

• Sold It!;
• Coin Quest 2;
• Sands Of Riches;
• Rio Gems.
Каталоги оновлюються буквально че не щотижня, тож через такий великий темп багато гідних проектів можуть так і лишитися у році, що минає.


Sold It!


Новинка від Evoplay переносить гравця на уявний аукціон, де він полюватиме на великі виграші. Автомат має досить солідний RTP на рівні 96.16%, а з урахуванням великої кількості додаткових бонусних можливостей не змусить довго чекати на виграшні комбінації. У вашому розпорядженні вайлд та скаттер символи, спеціальні множники та звісно ж безкоштовні обертання, під час яких символи фіксуються на барабанах.

Coin Quest 2


Цей ігровий автомат від Slotmill сподобається прихильникам каскадної моделі гри, де кількість виграшних комбінацій за один оберт непередбачувана. Особливістю гри є те, що вона виконана у нестандартній манері - перед вами 6 барабанів, на яких зображення формуються у 6 рядів. До бонусної функції вас наближатиме спеціальна шкала, що заповнюється справа від ігрового поля в залежності від вашої удачі.

Sands Of Riches


Провайдер Playbro розповідає знайому всі історію про Аладіна, приваблюючі якісною графікою та цікавими ігровими рішеннями. Однією з особливостей Sands Of Riches є символи, що розширюються вздовж всього ігрового барабану, допомагаючи формувати виграшні комбінації, можливість придбати бонусну гру та загадкові монети за різними властивостями.

Rio Gems


Груднева новинка від 3 Oaks має функцію Hold and Win, що дозволяє накопичувати бонуси, а також можливість виграти одразу декілька різних за розміром головних призів. Збирайте дорогоцінності в атмосфері великого бразильского карнавалу та полюйте на бонусну гру!







На правах реклами