Ми у Facebook
30.12.2022, 13:03

Рівненські нацгвардійці знялися у фотосесії для благодійного календаря

Поліцейські, волонтери та нацгвардійці сфотографувались для календаря – усе заради порятунку покинутих тварин.
Зібрати кошти для безпритульних тварин допомогли рівненські нацгвардійці, які разом із чотирилапими відзнялися для календаря на 2023 рік. Щоб акція набула розголосу, було організовано фотосесію з безпритульними тваринами🐈 та небайдужими людьми. Військовослужбовці Національної гвардії України також взяли участь в цьому заході, повідомляє Західне територіальне управління Національної гвардії України.

"Ми охороняємо громадських порядок та патрулюємо місто та область. Бачимо, що кількість безпритульних тварин значно збільшилася, і збільшилася кількість породистих тварин, яких залишили на вулиці через війну", - каже молодший сержант НГУ Валентин.

Також чимало людей, які переїхали спочатку до Рівного, а згодом прямували далі, зокрема, за кордон, не змогли взяти тварин з собою та покинули їх тут.







"Досі в місті та області маємо значну кількість безпритульних тварин. Ми робимо в нашій організації все можливе, щоб захистити їх. Разом з волонтерами наші працівників знаходять тварин, лікують та шукають їм нових господарів", - каже голова благодійного фонду "Лапа" Інеса Шишкіна.

Акція є щорічною, усі, хто бере участь у її реалізації, працюють безкоштовно, - від дизайнерів до фотографів, волонтерів.

Тут справа не тільки в зібраних коштах, але й в резонансі. Всі тварини, яких відзняли для календаря, були хворими, занедбаними, просто в жахливому стані. Працівники фонду, волонтери та небайдужі люди допомогли їх перетворити на справжніх фотомоделей.





На правах реклами