Ми у Facebook
01.01.2023, 07:14

Брендовий одяг для стильних людей

Модний одяг за доступними цінами – мрія будь-якої людини, яка бажає одягатися стильно та недорого. В Україні магазини брендового одягу допоможуть підібрати відповідний гардероб та аксесуари та інші фірмові речі.
В інтернет-магазині Spazio можна придбати одяг, взуття та аксесуари світових люксових брендів, а також знайти корисну інформацію про послуги, акції, знижки та багато іншого. Тут представлені такі марки, як Nina Ricci, Cordera, Helmut Lang, Emporio Armani, Trussardi та багато інших. А також відомі українські бренди: Ali Saulidi, Aatsu, M0d44, Nue, O(Fourfour.

Сайт пропонує зручний пошук за важливими для користувача параметрами, включаючи ціну товару, колір, розмір та бренд. Є розділ, де можна переглянути моделі, які тільки недавно з'явилися. На сторінці кожного товару є докладний опис, а також ідея для створення цілісного образу зі списком айтемів.

Що таке брендовий одяг


Багато українців помилково думають, що брендовий одяг це недоступна розкіш для обраних. І мало хто знає, що саме слово «бренд» у перекладі з англійської означає «тавро». Бренд – це абстрактна назва, що має на увазі комплекс ціннісних характеристик та асоціативних уявлень про той чи інший продукт чи послугу.

Брендовий відрізняється від звичайного одягу наявністю стилістики. Це може бути палітра кольорів, специфічний крій, використання певних матеріалів і, звичайно ж, розрекламований лейбл. Подивившись на брендову річ, можна відразу визначити, який саме модний будинок випустив цю колекцію. Брендовий одяг може виготовлятися масово і продаватися порівняно недорого, а може бути випущений в єдиному екземплярі, і коштувати нечуваних грошей.

Всі великі модні будинки зазвичай випускають три категорії брендового одягу.

1. Найдорожчою категорією вважається haute couture – одяг від кутюр. Моделі цієї категорії шиють самі кутюр'є. Ці речі ексклюзивні та поповнити ними свій гардероб можуть лише дуже заможні люди.

2. Невеликими партіями випускається і одяг pret-a-porte, який поділяється на першу та другу лінії. Дизайн моделей першої лінії розробляється за безпосередньої участі кутюр'є. Брендовий одяг pret-a-porte першої лінії відрізняється високою якістю матеріалів, оригінальністю фасонів. Під час пошиття речей цієї категорії використовується ручна робота. Друга лінія одягу виготовляється із менш дорогих матеріалів. При її пошитті ручна праця не застосовується.

3. Третя лінія брендового одягу "мас-маркет" випускається великими партіями, при його виготовленні використовуються прості, але якісні матеріали. Цей найдешевший і найдемократичніший брендовий одяг, купити який можуть практично всі.

Отже, брендовий одяг – це впізнаваний, статусний одяг високої якості, що має власну стилістичну ідею.

Придбати одяг відомих брендів різних категорій можна у магазині модного брендового одягу Spazio.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ