Ми у Facebook
02.01.2023, 19:50

Стали відомі деталі про чоловіка, який поранив священика у Вінниці

facebook.com/vinn.police.

Поліція Вінниччини затримала чоловіка за замах на вбивство священнослужителя. Він поранив священника небезпечною бритвою та намагався накинутися на поліцейських. Наразі затриманого допитують. Встановлюються усі обставини події.
Сьогодні, 2 січня, близько 9 години у Вінниці на спецлінію 102 надійшло повідомлення про ножове поранення священнослужителя на території храму. На місце події відразу скерували найближчий наряд поліції.

Коли поліцейські прибули на виклик, побачили чоловіка у неадекватному стані, який не реагував на зауваження. Натомість зловмисник почав наближатися до правоохоронців, погрожував їм фізичною розправою та вимахував предметом, схожим на ніж. Як потім з’ясувалося, це була небезпечна бритва.


facebook.com/vinn.police.
facebook.com/vinn.police.


Щоб зупинити чоловіка, поліцейському довелося застосувати табельну зброю, вистріливши фігуранту в ногу. Зловмисника затримали, а лікарі надали йому медичну допомогу. Життю та здоров’ю затриманого наразі нічого не загрожує.
За фактами замаху на вбивство священнослужителя та посягання на життя працівника правоохоронного органу розпочате кримінальне провадження, передбачене ч. 2. ст. 15, п. 7 ч. 2 ст. 115 та ст. 348 Кримінального кодексу України.

У Вінниці чоловік заскочив у церкву й порізав ножем священика

Встановили, що зловмисник 47-річний житель обласного центру. Раніше проблем із законом не мав.

Перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері.

Наразі правоохоронці проводять необхідні слідчі дії, встановлюють мотиви та всі обставини події.

Про це повідомляє Поліція Вінницької області у мережі Фейсбук, facebook.com/vinn.police.





На правах реклами