Десерт за 10 хвилин: готуємо яблучний штрудель з лаваша
Яблука — 3 шт;
Вершкове масло — 80гр;
Мелена кориця — 1 ч.л.;
Цукор-пісок — 200 гр;
Ванілін — щіпка, для аромату;
Лаваш — 1 лист;
Панірувальні сухарі — додати за смаком;
Цукрова пудра — для прикраси.
Спосіб приготування:
1. Яблука треба очистити від шкірки та нарізати товстими кільцями. Вирізати серединку з кісточками.
2. Яблука пересипати цукром, корицею. Додати ароматизований ванільний цукор і нарізане шматочками масло.
3. Перекласти суміш на сковороду і злегка обсмажити на середньому вогні.
4. Лаваш розрізати вздовж порівну, посипати панірувальними сухарями. На край лаваша викласти ароматну суміш обсмажених яблук і згорнути його рулетиком.
5. Викласти штрудель на змащене маслом деко та відправити в гарячу (до 170°C) духовку на 15-20 хвилин.
Перед подачею ще гарячий штрудель можна посипати цукровою пудрою.
Смачного!
Скоригували ракети рф на лікарню в Херсоні: подружжя агентів фсб отримало15 років тюрми
Завдяки доказовій базі Служби безпеки реальний термін ув’язнення отримали ще двоє агентів фсб, які діяли у Херсоні.
переглядів: 178
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 521
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 423
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 509
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 474