Ми у Facebook
13.01.2023, 17:40

На Рівненщині новий керівник поліції

Сьогодні, 13 січня, в ГУ НП Рівненщини призначили нового очільника .
Про це інформує керівник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Новим очільником поліції став Олександр Ганжа. Перед цим він перебував на посаді заступника начальника управління поліції Одещини.

Віталій Коваль зауважує, що колишньому очільнику Олексію Камишанському в свою чергу подякували за відкритість в роботі і налагоджений діалог з людьми.

«За останні роки Рівненщина, зокрема, стала пілотною областю в проекті створення відділу організації несення служби об’єднаного підрозділу патрульної поліції в місті Дубно. Гарно показали себе й ініціативи по створенню поліцейських офіцерів громад та фронт-офісів поліції у районах. Впевнений, новий керівник продовжить роботу в такому ж напрямку»,  - каже він.

Олександр Ганжа висловлює подяку за довіру і можливість стати керівником ГУНП на Рівненщині:

За його словами, служити і захищати - це основні правила та основні слова кожного поліцейського. Це честь, гідність та небайдужість.

«Ми з вами будемо рухатися вперед, берегтимемо здобутки та досягнення, а також реалізовувати розпочаті напрацювання. Для нас головне — безпека і довіра громадян, тож ми працюватимемо над виконанням цього завдання», - додає він.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ