Ми у Facebook
16.01.2023, 07:20

Баклажани з яблуками на зиму: готуємо

Пробуємо незвичайне!
Баклажани із яблуками на зиму! Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!
Інгредієнти:
Баклажани - 2 кг
Цибуля - 2 шт.
Болгарський перець солодкий – 2 шт.
Помідори - 1,5 кг
Яблука осінні - 2-3 шт.
Часник - 5 зубчиків
Перець чорний мелений - за смаком
Сіль за смаком
Коріандр мелений - 1 ч. л.
Оцет 9% - 1 ст. л.

Приготування:
1. Готуємо банки та кришки для консервації. Банки ретельно миємо та стерилізуємо, кришки кип'ятимо у воді протягом хвилини.
2. Баклажани нарізаємо шайбами завтовшки близько 1,5 см. Заливаємо холодною водою, додаємо столову ложку солі і залишаємо на півгодини.
3. Потім віджимаємо баклажани, висушуємо паперовими рушниками і обсмажуємо на сковороді на сильному вогні.
4. Цибулю, солодкий перець, яблука, помідори нарізаємо кубиками. Часник – платівками. Перекладаємо всі овочі в каструлю, ставимо на вогонь та доводимо до кипіння.
5. Коли овочева суміш закипить, відправляємо в каструлю обсмажені баклажани. Гасимо на повільному вогні 30 хвилин.
6. За 5 хвилин до готовності додаємо чорний мелений перець, коріандр, оцет та сіль.
7. Розкладаємо по стерилізованих банках та закриваємо кришками. Відправляємо під «шубу» до повного остигання.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ