Ми у Facebook
16.01.2023, 12:01

Любов переможе все: у Луцьку військовий, що лишився ніг на війні, одружився з коханою

Суспільне Луцьк

14 січня військововий Сергій Копищик, який залишився без ніг, коли виконував бойове завдання, створив сім’ю з коханою Світланою Калецькою.
Про це інформують на Суспільному.

Обом закоханим по 24 роки. Познайомилися вони в 2022-му, коли зустрічали Новий рік. Світлана - фельдшерка швидкої допомоги, а Сергій до війни працював автомеханіком. 24 лютого хлопця мобілізували, тому спілкування пара підтримувала по телефону. У липні військового поранили і йому ампутували нижні кінцівки. Тож перші побачення закоханих проходили в медичному закладі.

Суспільне Луцьк
Суспільне Луцьк


В листопаді Сергій зробив Світлані пропозицію руки та серця.
Під вінець нареченого збирала майбутня теща. З батьківського будинку Світлани в Покащеві він і виїжджав до РАЦСу. Перед поїздкою чоловік зізнався, що хвилюється, але не може пояснити свої почуття.

Суспільне Луцьк
Суспільне Луцьк


Наречена трохи запізнилася на розпис через похід у салон краси. Каже, що хотіла якнайкраще підготуватися. «Біля коханого і я знаю, що я кохана, і я розцвітаю сама і знаю, що все буде найкраще", – говорить вона.
Біля РАЦСу на майбутню сім’ю чекали гості, побратими нареченого, родина та друзі.

Суспільне Луцьк
Суспільне Луцьк


Завітав на одруження і побратим Сергія – Олексій, який за кілька днів до цього теж вступив у шлюб. Скоро військовий повертається на війну.

Сергій та Світлана планують повноцінно відсвяткувати весілля та повінчатися, коли чоловік стане на протези.





На правах реклами