Ми у Facebook
22.01.2023, 22:23

Переваги та особливості використання сталевих радіаторів опалення

Для опалення приміщень найпрактичнішими вважаються сталеві радіатори. Від чавунних вони відрізняються низькою ціною, гарною тепловіддачею та легкою вагою. Мінусом сталевих радіаторів є схильність до корозії, але в приватних будинках з цим недоліком можна впоратися швидко, спустивши воду.
На сайті https://www.radiator.in.ua/uk/stalnye-radiatory.html можна вибрати сталеві радіатори за вигідними цінами.

Особливості сталевих радіаторів різних типів


Сталеві радіатори можна поділити на панельні та трубчасті. Панельні виготовляються з пластин товщиною близько 1,2-1,3 мм, з’єднаних між собою. Саме таким чином досягається найбільша площа поверхні радіаторів, що сприяє кращій тепловіддачі в приміщенні. Плюсами панельних радіаторів опалення є:

• привабливий зовнішній вигляд;
• наявність кожуха;
• низька ціна.

Сталеві трубчасті радіатори виготовляють з найкращих видів сталі. Їх зовнішній вигляд та дизайнерське оформлення може бути вишуканим та оригінальним. Дорогі, але дуже якісні радіатори такого типу належать до класу люкс. Для особняків, котеджів, дорогих апартаментів вибирають трубчасті сталеві радіатори.

Для автономних систем опалення краще вибирати саме сталеві радіатори. Потрібно лише враховувати, що їх не можна встановлювати в агресивному середовищі та в приміщеннях з підвищеною вологістю. Попадання крапель води на такі радіатори сприяє їх швидкому зносу.

Використання сталевих радіаторів в автономних системах опалення


Одно- та двотрубні системи водопостачання ідеально підходять для встановлення сталевих радіаторів опалення приміщень. При використанні розширювальних посудин значно підвищується їх довговічність і надійність. Саме сталеві трубчасті радіатори вважаються найбільш травмобезпечними та гігієнічними. Вони призначені для встановлення в приміщеннях з підвищененими вимогами:

• дитячих садках;
• медичних закладах.

Обслуговування таких радіаторів з автономною системою опалення досить просте — злив води найкраще проводити з нижньої частини, причому воду повністю зливати не рекомендується. Повітря з системи опалення усувається за допомогою ключа.

Особливою популярністю користуються сталеві радіатори з вбудованим термостатичним клапаном. Це найрозумніше рішення для автономного опалення приватного будинку та особняку.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ