Ми у Facebook
23.01.2023, 15:10

Домашній томатний соус: незрівнянно смачно

Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!
Для початку потрібно зробити базовий соус.

Інгредієнти:
Томати - 1 кг
Сіль за смаком

Приготування:
1. Томати перебираємо та миємо. Потім відварюємо та протираємо.
2. Уварюємо протерті томати. Солимо і солодощі за смаком.
3. Закочуємо в стерилізовані банки.

Соус готовий!
Його можна використовувати для добавки в лечо або кабачкову ікру, а також можна зробити чатні - поєднання томату з іншими овочами та фруктами.

Перший варіант.
До уварених томатів додаємо дрібно нарізаний солодкий перець, терте яблуко та часник. Солимо на смак, додаємо дрібно нарізану зелень петрушки, базиліка, кропу. Кип'ятимо, розливаємо в гарячі банки і закочуємо.

Другий варіант.
Яблучне пюре поєднуємо з томатним соусом. Додаємо перетерті сушені трави, сіль, цукор до смаку. Кип'ятимо, розливаємо по банках і закочуємо.

Третій варіант.
В міру солодке яблучне повидло з'єднуємо з томатною основою, додаємо тертий часник і сіль до смаку. Кип'ятимо, розливаємо по банках і закочуємо.

Приємного вам апетиту!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини