Ми у Facebook
23.01.2023, 17:00

Весна та початок літа вирішать рух війни - розвідка

Представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький каже, що хоче зробити новий великий наступ на нашу весною та на початку літа.
Про це він говорить в інтерв'ю для видання Delfi.

За його словами, весна та початок літа стануть вирішальними у цій війні. Якщо великий наступ РФ, в цей час, не буде успішним, це стане крахом росії та путіна.

Як говорить, Вадим Скібіцький, Донеччину та Луганщину чекають важкі та вирішальні бої.

Одночасно, додає представник ГУР МО, новий напад окупантів на Київ через Республіку Білорусь маловірогідний. Так само як і активні бойові дії на півдні нашої держави, де росіян більше хвилює захист захопленого Криму.

Скібіцький зазначає, що якщо вдасться залишити позаду весну та початок літа, цілком можна будк думати про те, що війна підходить до закінчення.

“Ми поки що не можемо заглядати далеко, ми повинні пройти перший етап – весну та початок літа. Ми бачимо, до чого веде ця війна: змінилося російське військове керівництво, закінчився перший етап мобілізації, російська армія здійснює перегрупування. Наша оцінка проста: основна активність російської армії розгортатиметься на Донецькому та Луганському напрямках”, – каже Вадим Скібіцький.





На правах реклами