Ми у Facebook
24.01.2023, 10:00

Як підібрати прилади для гарячого укладання

Асортимент приладів і матеріалів для професійного укладання волосся досить різноманітний. Сьогодні не тільки в салонах, а й в домашніх умовах часто використовуються плойки-щипці з керамічними чи турмаліновими пластинами для вирівнювання локонів, фен браш для створення зачіски прямо під час сушіння та найрізноманітніші види конусних плойок, основне завдання яких — створення ефектних кучерів. Будь-який варіант приладів ви точно знайдете в інтернет-магазині Ksuu Store, а основним стимулом для здійснення покупки буде її доступна вартість. 

Визначаємо, який саме вид приладу потрібен


Враховуючи досить великий асортимент інструментів для гарячого укладання, першочерговою задачею для будь-якого покупця буде вибір конкретного виду приладу. Умовно їх можна поділити на декілька основних груп:

• фени-щітки;
• щипці для вирівнювання чи створення локонів;
• щітки-випрямлячі;
• комбіновані прилади: наприклад фени з можливістю підключення насадки щипців чи інших варіантів плойки із захисним покриттям.

Фени-щітки — незамінні помічники кожної жінки, адже вони дозволяють не лише висушити волосся, але і надати пасмам об’єму, злегка підкручуючи кінці локонів. Для багатьох користувачів вони більш зручні ніж звичайні фени, адже для ідеального укладання необхідно мати різні варіанти насадок. Найкраще такі пристрої підходять для короткого волосся і локонів середньої довжини.

Щипці та випрямлячі (у тому числі й щітки для розчісування) для досягнення поставлених результатів зазвичай використовують тепло від нагрітих керамічних чи керамічно-турмалінових пластин. Серед щипців найбільш популярними різновидами таких товарів вважаються праски, плойки, пристрої з насадками гофре та мультистайлери з кількома насадками.

Враховуємо діаметр плойки


Від цього показника залежить розмір локонів і загальний вигляд зробленої зачіски. Якщо потрібні дрібні та щільні локони — обирайте діаметр 16—20 міліметрів. Для м’яких і об’ємних підійдуть прилади з діаметром 30 міліметрів. Але універсальним середнім значенням залишаються варіанти 25–30 міліметрів.

Можливості режиму нагрівання


Будь-який інструмент для гарячого укладання завжди має певні режими нагріву, з коригуванням температури. Чим вище ці значення, тим швидше ви отримаєте гарну зачіску, але не варто забувати та про можливу шкоду для волосся, особливо якщо поверхня не має захисного покриття. Щоб знайти «золоту середину» важливо враховувати тип волосся. Для м’яких, сухих чи пофарбованих варіантів це температура 150°C, для здорових локонів — 180°C, жорстких і неслухняних — 200°C.

Регулювання дає можливість використовувати один і той же пристрій для різних варіантів, а от прилади без такого регулятора можуть лише нашкодити волоссю. Також варто враховувати й можливість зміни структури кучерів залежно від пори року: взимку волосся стає сухе і потребує більш низької температури при укладанні ніж влітку. Для комфортного використання у будь-яку пору року трьох режимів нагріву буде достатньо.

Конструктивні особливості приладу


Крім уже перерахованих критеріїв вибору стайлерів для гарячого укладання, варто звернути увагу і на деякі інші особливості вибору приладу для нагрівання. Не менш важливими характеристиками можна вважати такі характеристики:

• вагу плойки чи іншого приладу (як при самостійній укладці, так і під час професійного використання важка плойка не дозволить довгий час утримувати пристрій в руці);
• форму ручки (незручна плойка чи фен у будь-якому разі негативно скажеться на процесі укладки);
• довжину шнура живлення.

Окремим важливим параметром можна вважати й можливість іонізації. Насичення волосся негативно зарядженими частинками дозволяє зменшити його розпушування, натомість забезпечуючи гладкість і здоровий блиск локонів без шкоди для них.

Якщо потрібен мультистайлер, крім кількості насадок в наборі варто враховувати простоту їх кріплення і заміни. Такі пристрої можуть мати вищезгадану функцію іонізації, а також вбудований захист від перегріву. У будь-якому разі кожен вибраний прилад повинен бути якісним і надійним.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

25.04, 12:00 Прощання з Героями: У Рівному віддали останню шану Андрію Костюкевичу та Ігорю Кудріну

25.04, 11:36 Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради

25.04, 11:00 Роковин аварії на Чорнобильській АЕС: У Рівному відбудеться мітинг

25.04, 10:30 Двоє жителів Рівненщини втратили тисячі гривень, бо скористались шахрайською "допомогою"

25.04, 10:12 Нове життя: Жінка виїхала з Донеччини, народила на Кіровоградщині, а житиме на Рівненщині

25.04, 09:59 «Здав» неіснуюче житло трьом різним людям: жителя Рівненщини судитимуть за шахрайство

25.04, 09:39 У Майї свято: Рівненський зоопарк запрошує на частування до тапіра

25.04, 09:00 Завтра сесія облради: Про що говоритимуть рівненські депутати

25.04, 08:01 І у Рівному, і в Зорі, і в Сарнах: Декілька багатоповерхівок залишаться без газу

25.04, 07:34 Рівне сьогодні: На кількох вулицях міста не буде води