Ми у Facebook
25.01.2023, 09:50

Суп з цвітної капусти з куркою і горошком: готуємо неймовірну страву

Спробуйте повторити наш рецепт вдома і ви назавжди закохаєтесь у цю просту страву.
Що нам знадобиться:
- куряче філе - 300 гр;
- вода - 1 л;
- ріпчаста цибуля - 1 шт;
- морква - 1 шт;
- рослинна олія - 3 ст. л;
- цвітна капуста - 1\3 качана;
- зелений горошок консервований - 250 гр;
- приправа (за смаком) - 1-2 ч. л;
- сіль, перець - за смаком;
- плавлений сир - 100 гр;
- петрушка - кілька гілочок.

Процес приготування:

1. Курку крупно нарізати, викласти в каструлю, залити холодною водою і варити 30 хвилин на середньому вогні. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на тертці. Обсмажити на сковороді до золотистого кольору. Капусту розділити на суцвіття і викласти в киплячий бульйон. Після того, як рідина закипить, варити 5 хвилин, потім додати горошок разом з рідиною і варити ще 5 хвилин.

2. Викласти в суп зажарку, сіль і перець, перемішати. Варити 3-5 хвилин, зняти з вогню. Розчинити в супі натертий плавлений сир, ретельно перемішати страву. Перед подачею додати рубану петрушку.

Смачного!





На правах реклами