Ми у Facebook
26.01.2023, 08:15

Печериці по-корейськи: рідні будуть в захваті

Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!
Інгредієнти:

Печериці - 400 г
Часник - 4 зубчики
Насіння кунжуту – 1,5 ч.л.
Рафінована олія - 50 мл
Яблучний оцет – 3 ст.л.
Мелений коріандр – 1/4 ч.л.
Соєвий соус – 2 ст.л.
Петрушка - 0,5 пучка
Перець чорний горошком – 6-7 шт.
Перець запашний горошком – 3 шт.
Лавровий лист – 2 шт.
Сіль за смаком.

Приготування:

1. Гриби ретельно промиваємо кухонною щіткою під холодною водою.
2. Зелень та часник дрібно нарізаємо. Відправляємо в миску і додаємо олію, соєвий соус, яблучний оцет та спеції.
3. Кунжут обсмажуємо на сухій сковороді. Додаємо до маринаду.
4. Гриби опускаємо в киплячу підсолену воду та варимо після закипання 15 хвилин на середньому вогні. Потім відкидаємо їх на друшляк і остудити.
5. Перекладаємо гриби у скляну миску та заливаємо маринадом. Ретельно перемішуємо, накриваємо кришкою та прибираємо в холодильник на ніч.

Смачна закуска готова.
Приємного вам апетиту!





На правах реклами