Ми у Facebook
26.01.2023, 17:40

В ОП розповіли про своє бачення закінчення війни: що пришвидшить нашу Перемогу?

Невдовзі росія намагатиметься проводити наступальні дії, через що зазнає втрат особового складу, сил і засобів.
Як пише на своїй сторінці радник Офісу президента Михайло Подоляк, у межах контрнаступу, який розробляється Генштабом ЗСУ й докладно обговорюється на засіданнях Ставки Верховного Головнокомандувача, рф зазнає двох-чотирьох суттєвих поразок. Саме після цього процеси розпаду й остаточної деморалізації в російській армії стануть незворотними.

«Росіяни продовжать тікати. Водночас вони отримають ще більше мертвих, а на вулиці російських міст масово виходитимуть поранені й ампутанти і жорстко протестуватимуть. Територією рф ширитиметься протест не політичного, а соціального характеру – через втрачених на війні близьких. У цей час в оточенні путіна розгоряться суттєві внутрішні міжусобиці. Почнеться класичний російський пошук винних. Силові вертикалі ослабнуть і почнуть швидко занепадати», - прогнозує Михайло Подоляк.

Радник президента додає, що українська армія дійде до кордонів 1991 року, а в росії розпочнеться неконтрольовані політичні зміни. У ході цього певні суб'єкти федерації отримають супершанс стати самостійними і зможуть це зробити.

Після цього, тимчасовий уряд рф почне розуміти свою відповідальність за злочини в Україні. Вестимуться переговори щодо компенсацій за вбивства та руйнації.

«Дата реалізації цього сценарію залежить від наявного в України інструментарію – від того, коли Україна отримає точну кількість чітко визначеного озброєння. Україна надала нашому партнерському Альянсу конкретні цифри й найменування. Нині ми на етапі, коли війна є обґрунтованою математичною моделлю. Формула проста: хочете якнайшвидшого завершення війни – своєчасно дайте Україні більше зброї, якої ми просимо», - резюмує радник Офісу президента Михайло Подоляк.





На правах реклами