29.01.2023, 09:50
Французька випічка: готуємо неймовірно смачні кекси-піци
Ви будете приємно здивовані таким простим і доступним рецептом. Піца-кекси точно стануть улюбленою стравою ваших дітей.
Інгредієнти:
борошно - 2 склянки;
сухі дріжджі - 7 г;
майонез - 4 ст. л.;
гаряча вода - 0,5 склянки;
яйце - 1 шт.;
сіль - щіпка;
цукор - 1 ч. л.;
терта моцарелла - 0,5 склянки;
ковбаса - 200 г;
прованські трави - 1 ст. л.
Приготування:
1. У теплій воді розчиніть цукор, сіль і дріжджі. Отриману рідину з'єднати з борошном, яйцем і майонезом. Ретельно вимісити тісто, щоб воно було еластичним і гладким. Якщо тісто дуже пухке, додайте більше борошна, а якщо воно занадто щільне, додайте ще трохи води. Викладіть тісто в миску, накрийте тканиною і дайте піднятися в теплому місці приблизно 60 хвилин.
2. Ковбасу нарізати скибочками - обсмажити на сковороді, поки з неї не розтане жир.
3. Акуратно перемішайте тісто з сиром моцарелла, ковбасою, жиром і прованськими травами.
4. Отриману суміш викласти в формочки для кексів, попередньо змащені маслом.
5. Поставити все в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 20 хвилин.
6. Подавати можна з часниковим соусом.
Смачного!
борошно - 2 склянки;
сухі дріжджі - 7 г;
майонез - 4 ст. л.;
гаряча вода - 0,5 склянки;
яйце - 1 шт.;
сіль - щіпка;
цукор - 1 ч. л.;
терта моцарелла - 0,5 склянки;
ковбаса - 200 г;
прованські трави - 1 ст. л.
Приготування:
1. У теплій воді розчиніть цукор, сіль і дріжджі. Отриману рідину з'єднати з борошном, яйцем і майонезом. Ретельно вимісити тісто, щоб воно було еластичним і гладким. Якщо тісто дуже пухке, додайте більше борошна, а якщо воно занадто щільне, додайте ще трохи води. Викладіть тісто в миску, накрийте тканиною і дайте піднятися в теплому місці приблизно 60 хвилин.
2. Ковбасу нарізати скибочками - обсмажити на сковороді, поки з неї не розтане жир.
3. Акуратно перемішайте тісто з сиром моцарелла, ковбасою, жиром і прованськими травами.
4. Отриману суміш викласти в формочки для кексів, попередньо змащені маслом.
5. Поставити все в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 20 хвилин.
6. Подавати можна з часниковим соусом.
Смачного!
Категорія: Новини > Життя
Автор: Ольга Науменко Переглядів: 1812Інші статті рубрики:
Рецепт дзеркальної глазурі на паску: не кришиться та не липне
Традиційну білкову глазур на паски можна замінити желатиновою. Вона не кришиться, не тече і не липне, а ще має гарний дзеркальний вигляд.
переглядів: 2192
13 загиблих та понад 60 травмованих: Наслідки ракетної атаки по Чернігову
Серед потерпілих - двоє дітей.
переглядів: 431
Польські мітингувальники планують блокувати рух вантажівок на ПП "Корчова-Краківець"
Вже завтра, 18 квітня, польські страйкарі планують відновити блокаду перед пунктом пропуску "Корчова-Краківець".
переглядів: 381
Ворог вдарив по Чернігову: Що відомо про постраждалих
У середу, 17 квітня, росіяни завдали трьох ракетних ударів по Чернігову. "Прильоти" сталися майже в самісінькому центрі міста.
переглядів: 467
Сьогодні у Рівному відбудеться зустріч із Володимиром Шовкошитним
Рівняни мають змогу відвідати творчий вечір унікального українця.
переглядів: 524