Найсмачніші зелені помідори по-грузинськи: унікальний рецепт
Зелені помідори - 1,2 кг
Петрушка - 1 великий пучок
Часник - 2 головки
Перець гострий – 1/2 шт.
Для розсолу:
Вода - 1 л
Сіль - 2 ст. л.
Приготування:
1. Промиваємо та обсушуємо помідори. Потім надрізаємо їх посередині, але не остаточно. Можна хрест-навхрест або зробити три надрізи впоперек.
2. Готуємо розсіл: на 1 л води беремо 2 ст. л. солі (не йодованої!), кип'ятимо та охолоджуємо.
3. Часник, зелень петрушки та гострий червоний перець дрібно нарізаємо. Все перемішуємо в окремій мисці.
4. Наповнюємо помідори гострою заправкою. Потім укладаємо в банку і заливаємо помідори остиглим розсолом повністю. Накриваємо тарілкою та ставимо вантаж.
5. Залишаємо на кухні на 3 дні для сквашування, а потім перекладаємо у прохолодне місце.
Остаточно сквасяться і будуть готові такі зелені помідори за 10 днів. Зберігати їх можна у підвалі чи холодильнику.
Приємного вам апетиту!

помідори, рецепти, готуємо, смачно, корисні поради господиням
Мешканці Рівненщини іноді скаржаться на перевізників

В області продовжує діяти цілодобова гаряча лінія. Іноді одна із скарг з якою звертаються до держслужбовців - скарги на перевізників.
переглядів: 113
Сильна молитва до 40 мучеників Севастійських

Сьогодні, 22 березня, вшановують пам'ять Сорока мучеників Севастійських. До цих святих молилися у різних життєвих потребах.
переглядів: 154
Детальний гороскоп на середу: астрологи поділилися порадами для кожного знаку

Дізнайтеся, що підготували вам зірки на середу, 22 березня.
переглядів: 305
Ідеальний вигляд та смак: найпоширеніші помилки у випіканні пасок

Паска - головна прикраса Великоднього столу, але щоб вона вийшла рівною, красивою та смачною потрібно постаратися. У цій статті ми розповімо про три найпоширеніші помилки, які допускають господині при приготуванні пасок.
переглядів: 382
5 хвилин на підготовку: максимально швидкий рецепт яблучого пирога до чаю

Що приготувати, коли хочеться смакоту, але багато часу немає? Смачний швидкий пиріг за нашим рецептом!
переглядів: 2032