Найсмачніші зелені помідори по-грузинськи: унікальний рецепт
Зелені помідори - 1,2 кг
Петрушка - 1 великий пучок
Часник - 2 головки
Перець гострий – 1/2 шт.
Для розсолу:
Вода - 1 л
Сіль - 2 ст. л.
Приготування:
1. Промиваємо та обсушуємо помідори. Потім надрізаємо їх посередині, але не остаточно. Можна хрест-навхрест або зробити три надрізи впоперек.
2. Готуємо розсіл: на 1 л води беремо 2 ст. л. солі (не йодованої!), кип'ятимо та охолоджуємо.
3. Часник, зелень петрушки та гострий червоний перець дрібно нарізаємо. Все перемішуємо в окремій мисці.
4. Наповнюємо помідори гострою заправкою. Потім укладаємо в банку і заливаємо помідори остиглим розсолом повністю. Накриваємо тарілкою та ставимо вантаж.
5. Залишаємо на кухні на 3 дні для сквашування, а потім перекладаємо у прохолодне місце.
Остаточно сквасяться і будуть готові такі зелені помідори за 10 днів. Зберігати їх можна у підвалі чи холодильнику.
Приємного вам апетиту!

помідори, рецепти, готуємо, смачно, корисні поради господиням
З надією на диво: у Рівному шукають дім для трьох малюків, чию маму отруїли

Волонтери вірять, що знайдуться добрі люди, які подарують тепло та любов маленьким пухнастим.
переглядів: 166
Помер один з довгожителів Рівного

Учора, 10 квітня 2025 року, на 106-му році життя відійшов у кращий світ один з довгожителів Рівненщини - полковник, ветеран Другої світової війни, письменник Урженко Федір Вікторович.
переглядів: 206
Житель Острога отримав відзнаку Головнокомандувача ЗСУ

Капітан медичної служби, острожанин Анатолій Захарчук отримав почесну нагороду "Срібний хрест" від Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського.
переглядів: 193
На Рівненщині спекли 300 великодніх хлібин для захисників

Вже одинадцятий рік поспіль в області проходить традиційна благодійна акція «Паска для друга».
переглядів: 157
Багатодітна рівнянка вийшла до фіналу національного конкурсу краси

Рівнянка Мар’яна Садовник увійшла до фіналу престижного національного конкурсу Ms Top Ukraine 2025.
переглядів: 268