Ми у Facebook
31.01.2023, 07:46

Поєднуємо розваги та спорт

Хто з нас не мріяв про ролики у дитинстві? Чому б тоді не здійснити свою мрію і подарувати роликові ковзани своїй дитині? Але ж які обрати? Про це й поговоримо.
Дитячі ролики мають бути від відомого бренду. Тому що виробники не використовують матеріали, заборонені у виробництві товарів для дітей, а це означає, що ролики безпечні для юних ролерів. Також при виробництві використовуються сучасні матеріали, що «дихають», завдяки цій вашій дитині буде комфортно довго кататися в таких роликах. А ще завдяки якісному збиранню, такі ролики прослужать не один сезон, і ви можете бути впевненими у надійності інвентарю. Усі ці якості мають відмінні ролики Rollerblade. Це дійсно справжня мрія вашої дитини. А ви можете бути спокійним, що дитина і розважається, і займається спортом.

Які бувають дитячі ролики?


Дитячі ролики бувають із системою зміни розміру та без. Розсувні роликові ковзани призначені для дітей віком до 10-12 років і, як правило, не більше 60 кг. Ролики без системи зміни розміру випускаються для старших дітей. Останнім часом, з'явилися дитячі фрискейтові моделі, що підходять для занять слаломом, стрибками та екстремальнішого катання, відрізняються вони, як правило, цілісним пластиковим черевиком.

Як вибрати відповідні ролики вашій дитині?


Насамперед ролики повинні бути зручними, але на жаль, дитина не завжди сама може зрозуміти зручні їй ролики чи ні. Але є кілька нюансів, на які ви повинні звернути увагу під час вибору роликів, щоб дитині було зручно кататися:

Черевик ролика повинен щільно облягати ногу. У зашнурованих роликах ноги дитини повинні бути добре зафіксовані. Якщо вам треба докласти багато зусиль, щоб затягнути ролики по нозі, слід подивитися розмір менший, або іншу модель.
Ноги в роликах не повинні завалюватися на бік. Неприпустимо щоб нога в ролику завалювалася на бік, по-перше, це не безпечно, під час катання дитина може травмувати гомілкостоп. По-друге, дитині буде дуже незручно кататися та навчатися.
Ролики мають бути максимально легкими. Чим менше вага роликів, тим менше сил ваша дитина витрачатиме для руху, особливо актуально для найменших ролерів.
Особливу увагу варто приділити системі зміни розміру. Важливо, щоб при зміні розміру, черевик анатомічно не змінювався, не з'явилася сходинка між рухомими частинами черевика тощо. Дуже добре, коли при зміні розміру висувається шкарпетка черевика, а не п'ята, тоді не зміщується центр ваги. І останнє, простежте, щоб замок надійно фіксував положення рухомих частин черевика.

Щоб вибрати потрібні ролики дитині, варто поміряти не одну пару роликів. В офіційному магазину роликів Rollerblade широкий вибір, так що ви можете підібрати та придбати такі ролики, в яких вашій дитині буде зручно.






На правах реклами