03.02.2023, 08:11
Салат-закуска "Медова": готуємо вдома
Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!
Інгредієнти:
Помідори - 500 г (бажано чері)
Цибуля ріпчаста (червона) - 1 шт.
Листя селери або базиліка
Парасольки кропу - за смаком
Часник - 5 зубчиків
Гострий перець (чилі) – 1 шт.
Для маринаду:
Оливкова олія - 3 ст. л.
Лимонний сік - 2 ст. л.
Мед - 1 ст. л.
Сіль за смаком
Приготування:
1. Помідори нарізаємо четвертинками, чері - навпіл. Цибулю нарізаємо півкільцями, часник - соломкою. Листя селери або базиліка рвемо руками. Парасольки кропу розбираємо на суцвіття і додаємо в салат. Перець пекучий нарізаємо кільцями. Все складаємо у каструлю.
2. Готуємо маринад: змішуємо оливкову олію, лимонний сік, мед та сіль.
3. Заливаємо овочі маринадом. Добре все перемішуємо, закриваємо кришкою і ставимо в холодильник на кілька годин.
Приємного вам апетиту!
Помідори - 500 г (бажано чері)
Цибуля ріпчаста (червона) - 1 шт.
Листя селери або базиліка
Парасольки кропу - за смаком
Часник - 5 зубчиків
Гострий перець (чилі) – 1 шт.
Для маринаду:
Оливкова олія - 3 ст. л.
Лимонний сік - 2 ст. л.
Мед - 1 ст. л.
Сіль за смаком
Приготування:
1. Помідори нарізаємо четвертинками, чері - навпіл. Цибулю нарізаємо півкільцями, часник - соломкою. Листя селери або базиліка рвемо руками. Парасольки кропу розбираємо на суцвіття і додаємо в салат. Перець пекучий нарізаємо кільцями. Все складаємо у каструлю.
2. Готуємо маринад: змішуємо оливкову олію, лимонний сік, мед та сіль.
3. Заливаємо овочі маринадом. Добре все перемішуємо, закриваємо кришкою і ставимо в холодильник на кілька годин.
Приємного вам апетиту!

Категорія: Новини > Життя
Автор: Катерина Марченко Переглядів: 1126Інші статті рубрики:
Топ-3 знаки Зодіаку, в яких народжуються найрозумніші діти

Астрологи розповіли у кого зі знаків Зодіаку народжуються вундеркінди.
переглядів: 2527
Неймовірна смакота: готуємо весняний картопляний салат

Такий салат порадує ваші смакові рецептори та може замінити навіть повноцінний обід.
переглядів: 1879
Найпоширеніші помилки, які ви допускаєте у випіканні пасок

Паска - головна прикраса Великоднього столу, але щоб вона вийшла рівною, красивою та смачною потрібно постаратися. У цій статті ми розповімо про три найпоширеніші помилки, які допускають господині при приготуванні пасок.
переглядів: 1092
Рівненщина попрощалася з Героєм, який віддав життя за Батьківщину

Вчора на Рівненщині в останню путь провели загиблого воїна Володимира Тішакова.
переглядів: 382
Смакота для всієї сім'ї: швидкий рецепт сніданку в булочці

Швидкий і смачний сніданок: соковиті й ароматні овочі з перепелиними яйцями та моцарелою, запечені в булочці.
переглядів: 999