Ми у Facebook
05.02.2023, 17:50

Шашлик із курки в духовці: не зможете відірватися

Надзвичайно смачні, та ще й корисні шашлики!
Інгредієнти:

-Філе курки - 2 Штуки
-Рослинна олія - 2 ст. ложки
-Часник - 2 зубчики
-Цукор - 1 ст. ложка
-Коріандр - 1 Ст. ложка (сухий або свіжий)
-Соєвий соус - 1 ст. ложка
-Перець чилі, сіль - За смаком

Приготування:

Шпажки замочуємо у воді приблизно 30 хвилин. Куряче філе нарізаємо довгими смужками.
Потім філе курки нанизуємо на шпажки гармошкою. І опускаємо в маринад, який готуємо з: олії, цукру, коріандру, соєвого соусу, видавленого часнику, солі та перцю. Накриваємо всю справу плівкою і прибираємо маринуватися в холодильник на 2 години.
Після того, як м'ясо замаринувалося, розігріваємо духовку до 200 градусів. Шашличок укладаємо у зручну форму для випікання та готуємо близько 20 хвилин.
Шашлик має вийти красивого золотистого кольору. Не забудьте перевернути шпажки один раз. Смачного!





На правах реклами