Шашлик із курки в духовці: не зможете відірватися
⠀
-Філе курки - 2 Штуки
-Рослинна олія - 2 ст. ложки
-Часник - 2 зубчики
-Цукор - 1 ст. ложка
-Коріандр - 1 Ст. ложка (сухий або свіжий)
-Соєвий соус - 1 ст. ложка
-Перець чилі, сіль - За смаком
⠀
Приготування:
⠀
Шпажки замочуємо у воді приблизно 30 хвилин. Куряче філе нарізаємо довгими смужками.
Потім філе курки нанизуємо на шпажки гармошкою. І опускаємо в маринад, який готуємо з: олії, цукру, коріандру, соєвого соусу, видавленого часнику, солі та перцю. Накриваємо всю справу плівкою і прибираємо маринуватися в холодильник на 2 години.
Після того, як м'ясо замаринувалося, розігріваємо духовку до 200 градусів. Шашличок укладаємо у зручну форму для випікання та готуємо близько 20 хвилин.
Шашлик має вийти красивого золотистого кольору. Не забудьте перевернути шпажки один раз. Смачного!

Як правильно харчуватися у стані тривожності?

У стані тривожності спрацьовують харчові тригери. Дізнайтеся, які є корисні.
переглядів: 62
Мешканці Рівненщини іноді скаржаться на перевізників

В області продовжує діяти цілодобова гаряча лінія. Іноді одна із скарг з якою звертаються до держслужбовців - скарги на перевізників.
переглядів: 135
Сильна молитва до 40 мучеників Севастійських

Сьогодні, 22 березня, вшановують пам'ять Сорока мучеників Севастійських. До цих святих молилися у різних життєвих потребах.
переглядів: 177
Детальний гороскоп на середу: астрологи поділилися порадами для кожного знаку

Дізнайтеся, що підготували вам зірки на середу, 22 березня.
переглядів: 310
Ідеальний вигляд та смак: найпоширеніші помилки у випіканні пасок

Паска - головна прикраса Великоднього столу, але щоб вона вийшла рівною, красивою та смачною потрібно постаратися. У цій статті ми розповімо про три найпоширеніші помилки, які допускають господині при приготуванні пасок.
переглядів: 387