Капуста провансаль швидкого приготування
Капуста - 1 качан
Морква – 1-2 шт.
Часник - 1 головка
Вода – 1 л
Цукор - 1 склянка
Оцет 9% - 1 склянка
Рослинна олія - 1/2 склянки
Сіль – 2 ст.л.
Чорний перець горошком - 5-7 шт.
Лавровий лист - 1-2 шт
Приготування:
1. Капусту промиваємо, видаляємо кілька верхніх листків і вирізаємо качан.
Нарізаємо капусту невеликими шматочками.
2. Моркву очищаємо та натираємо на великій тертці. Часник ділимо на зубчики та очищаємо. Нарізаємо за бажанням.
3. Усі овочі складаємо в емальовану каструлю.
4. В окремій каструлі кип'ятимо воду для маринаду. Додаємо сіль, цукор, олію, лавровий лист і чорний перець горошком. Кип'ятимо на повільному вогні 5 хвилин|мінути|, періодично помішуючи.
5. Додаємо оцет, добре перемішуємо та знімаємо маринад з вогню. Заливаємо овочі в каструлі, притискаємо гнітом та залишаємо на добу.
Приємного вам апетиту!

Мешканці Рівненщини іноді скаржаться на перевізників

В області продовжує діяти цілодобова гаряча лінія. Іноді одна із скарг з якою звертаються до держслужбовців - скарги на перевізників.
переглядів: 97
Сильна молитва до 40 мучеників Севастійських

Сьогодні, 22 березня, вшановують пам'ять Сорока мучеників Севастійських. До цих святих молилися у різних життєвих потребах.
переглядів: 144
Детальний гороскоп на середу: астрологи поділилися порадами для кожного знаку

Дізнайтеся, що підготували вам зірки на середу, 22 березня.
переглядів: 304
Ідеальний вигляд та смак: найпоширеніші помилки у випіканні пасок

Паска - головна прикраса Великоднього столу, але щоб вона вийшла рівною, красивою та смачною потрібно постаратися. У цій статті ми розповімо про три найпоширеніші помилки, які допускають господині при приготуванні пасок.
переглядів: 379
5 хвилин на підготовку: максимально швидкий рецепт яблучого пирога до чаю

Що приготувати, коли хочеться смакоту, але багато часу немає? Смачний швидкий пиріг за нашим рецептом!
переглядів: 2031