Капуста провансаль швидкого приготування
Капуста - 1 качан
Морква – 1-2 шт.
Часник - 1 головка
Вода – 1 л
Цукор - 1 склянка
Оцет 9% - 1 склянка
Рослинна олія - 1/2 склянки
Сіль – 2 ст.л.
Чорний перець горошком - 5-7 шт.
Лавровий лист - 1-2 шт
Приготування:
1. Капусту промиваємо, видаляємо кілька верхніх листків і вирізаємо качан.
Нарізаємо капусту невеликими шматочками.
2. Моркву очищаємо та натираємо на великій тертці. Часник ділимо на зубчики та очищаємо. Нарізаємо за бажанням.
3. Усі овочі складаємо в емальовану каструлю.
4. В окремій каструлі кип'ятимо воду для маринаду. Додаємо сіль, цукор, олію, лавровий лист і чорний перець горошком. Кип'ятимо на повільному вогні 5 хвилин|мінути|, періодично помішуючи.
5. Додаємо оцет, добре перемішуємо та знімаємо маринад з вогню. Заливаємо овочі в каструлі, притискаємо гнітом та залишаємо на добу.
Приємного вам апетиту!

Найстаріший рівнянці виповнилося 104 роки

Свій 104-й день народження нещодавно відзначила одна з найповажніших мешканок Рівненської міської територіальної громади — Марія Семенівна.
переглядів: 184
Підтримайте петицію про присвоєння звання Героя України (посмертно) Михайлу Тишковцю

Усіх небайдужих закликають долучитися до підписання петиції про присвоєння звання Героя України (посмертно) Михайлу Віталійовичу Тишковцю — мужньому воїну, патріоту та вірному синові України з Рівненщини, який віддав своє життя за свободу нашої держави.
переглядів: 255
Відомий комік Віктор Розовий розлучається з рівненчанкою

Пара одружилася у березні 2024 року, однак після важкого року прийняла рішення розійтись.
переглядів: 282
Свята, іменини та прикмети 16 травня

1178 день від початку повномасштабного вторгнення в Україну.
переглядів: 281
На Рівненщині прогнозують заморозки: оголошено помаранчевий рівень небезпеки

Сьогодні на території Рівненської області очікується хмарна погода з проясненнями.
переглядів: 355