Капуста провансаль швидкого приготування
Капуста - 1 качан
Морква – 1-2 шт.
Часник - 1 головка
Вода – 1 л
Цукор - 1 склянка
Оцет 9% - 1 склянка
Рослинна олія - 1/2 склянки
Сіль – 2 ст.л.
Чорний перець горошком - 5-7 шт.
Лавровий лист - 1-2 шт
Приготування:
1. Капусту промиваємо, видаляємо кілька верхніх листків і вирізаємо качан.
Нарізаємо капусту невеликими шматочками.
2. Моркву очищаємо та натираємо на великій тертці. Часник ділимо на зубчики та очищаємо. Нарізаємо за бажанням.
3. Усі овочі складаємо в емальовану каструлю.
4. В окремій каструлі кип'ятимо воду для маринаду. Додаємо сіль, цукор, олію, лавровий лист і чорний перець горошком. Кип'ятимо на повільному вогні 5 хвилин|мінути|, періодично помішуючи.
5. Додаємо оцет, добре перемішуємо та знімаємо маринад з вогню. Заливаємо овочі в каструлі, притискаємо гнітом та залишаємо на добу.
Приємного вам апетиту!
![](/images/bnr/happy-650-90.jpg)
Передчасно народжені діти зможуть отримати безоплатну реабілітацію
![](/images/articles/2/small/1739293229.jpg)
Передчасно народжені або хворі немовлята в Україні мають право на безоплатну медичну реабілітацію упродовж перших трьох років життя.
переглядів: 184
На Рівненщині прогнозують туман та ожеледицю
![](/images/articles/2/small/1739292924.jpg)
На Рівненщині 12 лютого очікуються туман і ожеледиця, що може ускладнити ситуацію на дорогах.
переглядів: 183
Куди піти у Рівному з 10 по 16 лютого
![](/images/articles/2/small/1739202980.jpg)
Рівнян та гостей міста запрошують взяти участь у подіях, які відбуватимуться впродовж тижня у Рівненській міській територіальній громаді.
переглядів: 373
Рівненський обласний протипухлинний центр – флагман торакальної хірургії області
![](/images/articles/2/small/1739197341.jpg)
Рівненський обласний протипухлинний центр став флагманом торакальної хірургії області. До команди закладу приєдналися провідні спеціалісти, які виконують найскладніші оперативні втручання на органах грудної клітини.
переглядів: 441
Помер колишній керівник районної лікарні на Рівненщині
![](/images/articles/2/small/1739182611.jpg)
На 76-му році життя відійшов у вічність Володимир Михайлович Рудюк – видатний лікар, мудрий керівник і людина, яка присвятила своє життя медицині та розвитку охорони здоров’я Гощанщини.
переглядів: 905