Ми у Facebook
10.02.2023, 10:20

Вночі рашисти обстріляли Україну: куди та чим цілились?

Сьогодні вночі окупанди завдали ударів по критичній інфраструктурі України. Розповідаємо, що наразі відомо про влучання.
- У Харкові було приблизно 10 "прильотів". У деяких районах перебої з електроенергією. Інформація щодо постраждалих та масштабів руйнувань уточнюється.

- Складна ситуація і в Запоріжжі. За годину у місті зафіксували 17 ворожих прильотів. Це найбільша кількість з початку повномасштабного вторгнення. Інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється.

- Близько 04:00 ранку відбулось влучання в об'єкт критичної інфраструктури Шепетівського району Хмельницької області. Пожежа ліквідована. Постраждалих немає.

- Близько 22:00 рашисти запустили на Дніпропетровську область партію "Шахедів". Сили ППО збили всі БПЛА. Пізніше ворог запустив на Дніпропетровщину і ракети. У Криворізькому районі є влучання в об'єкт енергетичної інфраструктури. Там серйозні руйнування. Поранений 46-річний працівник підприємства. Тривають роботи з ліквідації наслідків атаки.
Також У Піщанській громаді на Дніпропетровщині уламки ракети впали на дах двоповерхового будинку. Виникла пожежа, яку рятувальники вже приборкали. Люди вціліли.





На правах реклами