Ми у Facebook
11.02.2023, 08:12

Цвітна капуста в клярі: подобається навіть дітям

За цим рецептом цвітна капуста виходить дуже смачною. Цю капусту можна подати як самостійну страву, а можна приготувати як гарнір до будь-якого м'яса. Так можна приготувати брокколі.
ІНГРЕДІЄНТИ:

Цвітна капуста-300гр.(у мене заморожена)
Сіль та спеції за смаком.
Сир-50гр.
Зелень кропу (за бажанням)
Яйце-1шт.
Вода-4ст.
Борошно для обвалення.
Рослинна олія для смаження.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

Капусту розморожуємо і великі суцвіття розрізаємо на 2 частини.

Додаємо сіль та спеції за смаком і перемішуємо.

У яйце додаємо счіпітку солі і 4ст.л.воды.Все збиваємо вилкою або віночком.

Тепер занурюємо шматочки капусти в яєчну суміш, потім в борошно і так проробляємо 2 рази.

Обсмажуємо на олії до золотистого кольору з усіх боків. (Я жарю на середньому вогні)

Знімаємо капусту на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію.

Перекладаємо капусту на тарілку, посипаємо сиром (сир трьом на дрібній тертці) та зеленню.

Щоб сир добре розплавився можна на 1хвилину поставити капусту в мікрохвильову піч.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ