Ми у Facebook
15.02.2023, 15:10

Печінковий торт з грибами: святковий рецепт у вашу скарбничку

Виходить дуже смачно! Любить вся сім’я!

Інгредієнти:



Для печінкових млинців:
-Печень - 500 гр;
-Сметана – 2 ст.л;
-Борошно - 2 ст.л;
-Яйце куряче - 1 шт;
-ріпчаста цибуля - 1 шт;
-Сіль, перець, приправи до смаку.

Для начинки:
-шампіньйони - 6 шт;
-Цибуля ріпчаста - 3 шт;
-Морква - 1 шт;
-Часник - 2 зубчики;
-Майонез – 2-3 ст.л;
-Сметана – 1-1,5 ст.л;
-Плавлений сирок типу "Дружба" – половинка.
-Кріп петрушка.

Приготування:

Для печінкових млинців:
печінка, цибуля, дві ложки борошна, дві ложки сметани, 1 яйце, посолити, поперчити, додати приправи, які вам подобаються і все збити в блендері. На сковороді обсмажити млинці одного розміру.
Відставляємо їх убік.

Для начинки:
дрібно ріжемо цибулю, печериці, трьом на дрібній тертці моркву, і видавлюємо 1 зубчик часнику, або дрібно ріжемо його. Все пересмажуємо на маленькому вогні, перекладаємо в тарілку і додаємо пару ложок майонезу, ложку сметани, різану зелень і ще один часник часнику дрібно порізаний. Добре перемішуємо і намазуємо печінкові млинці, начинкою, що залишилася, промазуючи боки тортика. Зверху трьом плавлений сир на дрібній тертці (у мене Дружба, та не забудьте сир покласти хвилин на 15 в морозилку, так його легше буде потерти на тертці), прикрашаємо зеленню.

Смачного!





На правах реклами