Ми у Facebook
18.02.2023, 08:10

Тістечко «Баунті», що тане в роті: готуємо вдома

Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!
Інгредієнти:
Олія вершкове – 80 г
Яйця – 2 шт.
Борошно пшеничне – 80 г
Цукор – 80 г
Какао-порошок – 2 ч. ложки з великою гіркою
Розпушувач – 1 ч. ложка
Сіль – щіпка

Для начинки:
Молоко – 400 мл
Крупа манна – 2 ст. ложки (без гірки)
Кокосова стружка – 200 г
Олія вершкове 82% – 100 г
Цукор – 80 г
Ванільний цукор – 10 г

Для глазурі:
Шоколад молочний – 150 г
Молоко – 40-80 мл

Приготування:
1. Усі інгредієнти для шоколадної основи мають бути кімнатної температури.
Заздалегідь вмикаємо духовку для розігріву до 180 градусів.
2. Міксером збиваємо масло|мастило| з|із| цукром і сіллю, додаємо яйця і збиваємо 3-4 хвилини. 3. Борошно змішуємо з какао та розпушувачем і просіюємо в тісто, перемішуємо лопаткою до однорідності. Викладаємо тісто у форму та розрівнюємо. Випікаємо у духовці (12-15 хвилин) до готовності.
4. Для кокосової начинки нагріваємо молоко, вводимо тонким струмком манну крупу і варимо до перших бульбашок кипіння. Вийде рідка манна каша, потім вона загусне. Потім додаємо цукор, ванільний цукор, вершкове масло та кокосову стружку. Перемішуємо та викладаємо на шоколадну основу.
5. Глазур робимо із молочного шоколаду: прогріваємо молоко та заливаємо їм шоколад.
6. Покриваємо тістечко глазур'ю. Даємо йому повністю охолонути за кімнатної температури, а потім прибираємо в холодильник на 1-1,5 години, щоб воно повністю стабілізувалося.

Приємного Вам чаювання!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ