18.02.2023, 08:10
Тістечко «Баунті», що тане в роті: готуємо вдома
Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!
Інгредієнти:
Олія вершкове – 80 г
Яйця – 2 шт.
Борошно пшеничне – 80 г
Цукор – 80 г
Какао-порошок – 2 ч. ложки з великою гіркою
Розпушувач – 1 ч. ложка
Сіль – щіпка
Для начинки:
Молоко – 400 мл
Крупа манна – 2 ст. ложки (без гірки)
Кокосова стружка – 200 г
Олія вершкове 82% – 100 г
Цукор – 80 г
Ванільний цукор – 10 г
Для глазурі:
Шоколад молочний – 150 г
Молоко – 40-80 мл
Приготування:
1. Усі інгредієнти для шоколадної основи мають бути кімнатної температури.
Заздалегідь вмикаємо духовку для розігріву до 180 градусів.
2. Міксером збиваємо масло|мастило| з|із| цукром і сіллю, додаємо яйця і збиваємо 3-4 хвилини. 3. Борошно змішуємо з какао та розпушувачем і просіюємо в тісто, перемішуємо лопаткою до однорідності. Викладаємо тісто у форму та розрівнюємо. Випікаємо у духовці (12-15 хвилин) до готовності.
4. Для кокосової начинки нагріваємо молоко, вводимо тонким струмком манну крупу і варимо до перших бульбашок кипіння. Вийде рідка манна каша, потім вона загусне. Потім додаємо цукор, ванільний цукор, вершкове масло та кокосову стружку. Перемішуємо та викладаємо на шоколадну основу.
5. Глазур робимо із молочного шоколаду: прогріваємо молоко та заливаємо їм шоколад.
6. Покриваємо тістечко глазур'ю. Даємо йому повністю охолонути за кімнатної температури, а потім прибираємо в холодильник на 1-1,5 години, щоб воно повністю стабілізувалося.
Приємного Вам чаювання!
Олія вершкове – 80 г
Яйця – 2 шт.
Борошно пшеничне – 80 г
Цукор – 80 г
Какао-порошок – 2 ч. ложки з великою гіркою
Розпушувач – 1 ч. ложка
Сіль – щіпка
Для начинки:
Молоко – 400 мл
Крупа манна – 2 ст. ложки (без гірки)
Кокосова стружка – 200 г
Олія вершкове 82% – 100 г
Цукор – 80 г
Ванільний цукор – 10 г
Для глазурі:
Шоколад молочний – 150 г
Молоко – 40-80 мл
Приготування:
1. Усі інгредієнти для шоколадної основи мають бути кімнатної температури.
Заздалегідь вмикаємо духовку для розігріву до 180 градусів.
2. Міксером збиваємо масло|мастило| з|із| цукром і сіллю, додаємо яйця і збиваємо 3-4 хвилини. 3. Борошно змішуємо з какао та розпушувачем і просіюємо в тісто, перемішуємо лопаткою до однорідності. Викладаємо тісто у форму та розрівнюємо. Випікаємо у духовці (12-15 хвилин) до готовності.
4. Для кокосової начинки нагріваємо молоко, вводимо тонким струмком манну крупу і варимо до перших бульбашок кипіння. Вийде рідка манна каша, потім вона загусне. Потім додаємо цукор, ванільний цукор, вершкове масло та кокосову стружку. Перемішуємо та викладаємо на шоколадну основу.
5. Глазур робимо із молочного шоколаду: прогріваємо молоко та заливаємо їм шоколад.
6. Покриваємо тістечко глазур'ю. Даємо йому повністю охолонути за кімнатної температури, а потім прибираємо в холодильник на 1-1,5 години, щоб воно повністю стабілізувалося.
Приємного Вам чаювання!
Категорія: Новини > Життя
Автор: Катерина Марченко Переглядів: 1127Інші статті рубрики:
Аварія у Дніпрі: подробиці ДТП, яка забрала життя 10-річної дівчинки
Поліція затримала водія, який вчинив смертельне ДТП у Дніпрі.
переглядів: 266
Церковний календар на грудень 2024: що святкуватимуть українці
Останній місяць року багатий на святаи та важливі дати. У церковному календарі на грудень іц Різдво, і Миколи, і річниця проведення Об’єднавчого Собору.
переглядів: 250
Що треба знати про реформу МСЕК
Статус інвалідності до дати наступного оцінювання є чинним.
переглядів: 475
У Рівному відбудеться фестиваль "ВареничОК"
Сьогодні, 30 листопада, у Парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка з 12:00 до 19:00 пройде фестиваль "ВареничОК".
переглядів: 431
На Рівненщині попрощалися із чотирма загиблими захисниками
Рівненщина попрощалася із загиблими Воїнами Василем Федчуком із Гощанщини, Андрієм Калушем із Дядьковицької громади, Олександром Панасюком із Сарненщини та Віктором Сиротчуком із Вараської ТГ.
переглядів: 492