Рогалики, що не розтікаються: ароматні, пишні та м‘які
Сметана 250 Гр
Олія вершкове 150 Гр
Борошно 2,5-3 Склянки
Яйця 1 Шт
Цукор 100 Гр
Розпушувач 1 год л
Повидло або варене згущене молоко 200-250 Гр
Цукрова пудра для посипання
Готуємо:
1). Борошно просіяти в миску, в якій робитимемо тісто. Додати м'яке масло і перемішати разом із борошном у дрібну крихту. Можна перетерти руками.
2). Додати яйце, сметану, розпушувач та цукор. Замісити еластичне тісто.
3). Ділимо тісто на 2-3 частини і кожну розкочуємо прямокутник товщиною приблизно 0,5 см. Нарізаємо пласт тіста трикутниками. На широкий бік трикутника викладаємо трохи начинки. Починаючи з широкого краю трикутника, скочуємо рогалики.
4). Викладаємо рогалики на деко, змащене маслом або застелене папером для випічки. Змащуємо зверху жовток+1 ст л молока. Випікаємо рогалики в духовці за температури 200 градусів хвилин 20-25.
Готові, злегка остигли, рогалики посипаємо цукровою пудрою.

У Рівному народився син загиблого захисника України

Сьогодні у родині Олени Савенко з Оржева народився хлопчик Дем’ян.
переглядів: 212
Рівненщина другий рік поспіль у ТОП-5 за рівнем вакцинації

На Рівненщині відбулася координаційна рада з питань громадського здоров'я, де обговорили якість питної води, вакцинацію, умови праці, а також проаналізували вплив інфекційних і неінфекційних хвороб.
переглядів: 217
У Рівному затримали нетверезу 20-річну водійку без прав

Днями на вулиці Ярослава Гашека патрульні зупинили автомобіль ВАЗ, водій якого хаотично рухався проїжджою частиною та виїжджав на зустрічну смугу.
переглядів: 251
У Рівному презентуватимуть альманах Рівне літературне

Альманах «Рівне літературне» упорядкувала Валентина Люліч — письменниця, перекладачка, бардеса, лауреатка рівненської премії імені Уласа Самчука.
переглядів: 276
Як видати першу книгу: у Рівному буде лекція

Запрошують на відкриту лекцію відомого українського письменника, літературного критика, перекладача та видавця Миколи Мартинюка на тему «Як видати першу книжку».
переглядів: 258