Здобні дріжджові булочки-розстібки з сиром: м'які та ніжні
Молоко – 200 мл
Дріжджі (сухі) – 6-7 г
Цукор - 2 ст.л
Борошно - 2 ст.л
Для тіста:
Борошно - 500 г
Вершкове масло - 100 г
Цукор - 4 ст.л
Рослинна олія - 2 ст.л
Ванільний цукор - 1 ст.л
1 яйце
Невелика щіпка солі
Для начинки:
Сир - 400гр.
Цукор – 4 ст.л.
Ванілін – 1 ч.л.
Спочатку готуємо опару. Залишаємо її підійти 15 хвилин. Потім готуємо тісто. Коли вливаємо розтоплене вершкове масло, тісто буде трохи чинити опір. Але ви продовжуйте вимішувати, через якийсь час воно вбирає в себе все масло. Тісто виходить м'яким та еластичним. Залишаємо його в теплому місці на 1-1,5 години. Тісто, що підійшло, ділимо на 12 частин. І формуємо булочки, як показано на відео. Для начинки усі інгредієнти змішуємо та перемішуємо або перебиваємо блендером, залежно від сиру. Сформовані булочки залишаємо ще 10 хвилин. Потім змащуємо жовток+молоко. Випікаємо в розігрітій до 180 духовці 20-25 хвилин.

У Рівному народився син загиблого захисника України

Сьогодні у родині Олени Савенко з Оржева народився хлопчик Дем’ян.
переглядів: 211
Рівненщина другий рік поспіль у ТОП-5 за рівнем вакцинації

На Рівненщині відбулася координаційна рада з питань громадського здоров'я, де обговорили якість питної води, вакцинацію, умови праці, а також проаналізували вплив інфекційних і неінфекційних хвороб.
переглядів: 216
У Рівному затримали нетверезу 20-річну водійку без прав

Днями на вулиці Ярослава Гашека патрульні зупинили автомобіль ВАЗ, водій якого хаотично рухався проїжджою частиною та виїжджав на зустрічну смугу.
переглядів: 250
У Рівному презентуватимуть альманах Рівне літературне

Альманах «Рівне літературне» упорядкувала Валентина Люліч — письменниця, перекладачка, бардеса, лауреатка рівненської премії імені Уласа Самчука.
переглядів: 274
Як видати першу книгу: у Рівному буде лекція

Запрошують на відкриту лекцію відомого українського письменника, літературного критика, перекладача та видавця Миколи Мартинюка на тему «Як видати першу книжку».
переглядів: 258