Ми у Facebook
03.03.2023, 18:00

Рис з куркою в духовці: ситно, смачно та корисно!

Готується ця страва дуже просто і її цілком можна віднести до правильного харчування.
Моркву (за бажанням), Курку (у мене гомілки) промити, посолити та замаринувати в суміші приправ (у мене часник, чорний мелений перець, паприка). Рис промити. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на тертці, перець нарізати на маленькі шматочки. Обсмажити овочі на олії. Потім додати промитий рис і обсмажувати з овочами за 1 хвилину, періодично помішуючи. Посолити.

У форму для запікання викласти рис із овочами, висипати консервовану кукурудзу, перемішати. Залийте окропом, щоб рис повністю покритий водою. Ще трохи посолити.

Зверху викласти замариновану курку. Вона має бути наполовину занурена у рідину. Накрити форму фольгою (у мене сьогодні фольги не було, я запікаюсь без неї) та запікати при температурі 180 гр 40-45 хвилин.

Дуже смачний рис з куркою! Їсти з овочевим салатом!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

19.11, 21:03 Суд обрав запобіжний захід для грабіжника з Сарненського району, який пограбував рівнянина

19.11, 20:26 Зеленський підписав закон, що дає військовим право обирати отримувачів виплат у разі зникнення або полону"

19.11, 20:07 У Рівному вдосконалено послугу з вивезення великогабаритних та ремонтних відходів

19.11, 19:28 Рівненщина продовжує реалізацію проєкту «Діємо для здоров’я»

19.11, 19:03 Терміновий збір на систему РЕБ для 33-ї ОМБ

19.11, 18:31 Цьогоріч 160 ветеранів Рівненщини успішно працевлаштувалися

19.11, 18:08 У Рівненському пологовому будинку народилося 7360 дітей за 1000 днів війни

19.11, 17:30 Як захистити побутову техніку від стрибків напруги

19.11, 17:07 Молодь стала читати більше: як зростає популярність Рівненської обласної бібліотеки для молоді

19.11, 16:23 На Рівненщині судитимуть продавців фальсифікованих електронних сигарет