Ми у Facebook
03.03.2023, 18:00

Рис з куркою в духовці: ситно, смачно та корисно!

Готується ця страва дуже просто і її цілком можна віднести до правильного харчування.
Моркву (за бажанням), Курку (у мене гомілки) промити, посолити та замаринувати в суміші приправ (у мене часник, чорний мелений перець, паприка). Рис промити. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на тертці, перець нарізати на маленькі шматочки. Обсмажити овочі на олії. Потім додати промитий рис і обсмажувати з овочами за 1 хвилину, періодично помішуючи. Посолити.

У форму для запікання викласти рис із овочами, висипати консервовану кукурудзу, перемішати. Залийте окропом, щоб рис повністю покритий водою. Ще трохи посолити.

Зверху викласти замариновану курку. Вона має бути наполовину занурена у рідину. Накрити форму фольгою (у мене сьогодні фольги не було, я запікаюсь без неї) та запікати при температурі 180 гр 40-45 хвилин.

Дуже смачний рис з куркою! Їсти з овочевим салатом!





На правах реклами