Ми у Facebook
06.03.2023, 19:18

«Сімейний бізнес»: на Рівненщині викрили подружжя, що збувало наркотики

Поліція на Рівненщині розкрила схему збуту наркотиків, що належала подружжю, яке приїхало з Херсонщини навесні 2022 року. Замовлення канабісу здійснювали через Telegram-канал, а закладки з наркотиками залишали покупцям.
Діяльність зі збуту наркотичних речовин розпочалась у липні 2022 року на орендованій квартирі у місті Дубно. Під час розслідування стало відомо, що товар замовляли гуртом в інтернеті.

За даними поліції, чоловік, який був адміністратором Telegram-каналу, приймав замовлення та розкладав наркотики в обумовлених місцях, а його дружина допомагала йому у відправці посилок із наркотиками. Обоє були затримані, а чоловіка підозрюють у збуті наркотичних речовин. Суд відправив його під варту на 60 діб, але дозволив внести заставу. Дружину підозрюють у сімох фактах збуту наркотичних речовин.

Подружжя визнало свою вину та співпрацює з органами досудового розслідування. Однак, за злочин, який вони вчинили, їм може загрожувати до десяти років позбавлення волі і конфіскація майна. Під час обшуку правоохоронці вилучили понад кілограм канабісу на загальну вартість близько 150 тисяч гривень за цінами "чорного ринку". Також були знайдені декілька закладок, які не встигли забрати покупці.





На правах реклами