Неймовірна смакота: готуємо крильця в гірчично-медовому соусі
близько кілограма курячих крил;
100 грам зернистої гірчиці;
трохи лимонного соку;
100 грам меду;
кілька зубчиків часнику;
спеції і зелень за смаком.
Процес приготування:
Починати робити крильця в медово-гірчичному соусі потрібно з приготування маринаду. Саме за рахунок нього блюдо і вийде особливо смачною. У мисці змішується мед з гірчицею, соком лимона і дрібно порубаним часником.
Тепер можна додати зелень і будь-які спеції.
Промиваємо крила, даємо їм добре обсохнути і обмазуємо маринадом. Потім поміщаємо в поліетиленовий пакет і кладемо в холодильник на пару годин.
Через відведений час, викладає м’ясо на блюдо для запікання, і готуємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.
З грипом на Рівненщині ситуація стабільна
На Рівненщині рівень захворюваності на грип залишається стабільним. За інформацією обласного центру контролю та профілактики хвороб, епідемічний поріг в області поки не перевищено.
переглядів: 68
Навчання жінок за державний кошт: уряд запускає проект для освоєння затребуваних професій
Українки зможуть опанувати понад 30 професій та працевлаштуватись в сферах, де вони були менше представлені.
переглядів: 298
День ангела Романа: найкращі привітання, щоб потішити іменинника
18 листопада святкуються іменини Романа, тобто День ангела. Сьогодні варто привітати своїх знайомих і близьких з іменем Роман за допомогою щирих віршів та побажань, гарних листівок.
переглядів: 495
ВАЖЛИВО: як подати заяву про пошкоджене майно на порталі «Дія»
Власники житлових будинків, квартир та інших житлових приміщень можуть подати заяву про знищення або пошкодження домівки внаслідок воєнних дій і на порталі «Дія».
переглядів: 313
Завтра Рівне проститься із полеглим Героєм
Завтра, 18 листопада, у Рівному попрощаємося із Героєм Юрієм Прокопчуком, який загинув у боротьбі за свободу України.
переглядів: 522