Ми у Facebook
18.03.2023, 08:15

Домашня нуга: неймовірна насолода до чаю

Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!
Інгредієнти:

Мед (зацукрований) – 130 г
Білки яєчні – 2 шт.
Цукор – 400 г
Горіхи будь-які – 200-300 г
Вода питна – 50 мл
Олія - для змащування форми

Приготування:

1. Мед, цукор та воду з'єднуємо в ковші, ставимо на найбільший вогонь і варимо рівно 10 хвилин.
2. Відокремлюємо яєчні білки від жовтків і збиваємо їх до щільних піків, використовуючи міксер.
3. Гарячий медовий сироп вливаємо дуже тонким струмком до білків, при цьому не припиняємо інтенсивно збивати їх. Маса почне дуже густіти.
4. Потім додаємо горіхи та ретельно перемішуємо ложкою.
5. Форму змащуємо олією. Викладаємо майбутню нугу та акуратно розрівнюємо. Поміщаємо в холодильник на 1-2 години.
6. Після витягаємо застиглу нугу з форми. Розрізаємо пласт на кубики, за допомогою гострого ножа (пиляючим рухом).

Приємного Вам чаювання!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ