Домашня нуга: неймовірна насолода до чаю
Мед (зацукрований) – 130 г
Білки яєчні – 2 шт.
Цукор – 400 г
Горіхи будь-які – 200-300 г
Вода питна – 50 мл
Олія - для змащування форми
Приготування:
1. Мед, цукор та воду з'єднуємо в ковші, ставимо на найбільший вогонь і варимо рівно 10 хвилин.
2. Відокремлюємо яєчні білки від жовтків і збиваємо їх до щільних піків, використовуючи міксер.
3. Гарячий медовий сироп вливаємо дуже тонким струмком до білків, при цьому не припиняємо інтенсивно збивати їх. Маса почне дуже густіти.
4. Потім додаємо горіхи та ретельно перемішуємо ложкою.
5. Форму змащуємо олією. Викладаємо майбутню нугу та акуратно розрівнюємо. Поміщаємо в холодильник на 1-2 години.
6. Після витягаємо застиглу нугу з форми. Розрізаємо пласт на кубики, за допомогою гострого ножа (пиляючим рухом).
Приємного Вам чаювання!

Чи обов'язково влаштовувати прибирання у Чистий четвер?

Існує традиція добряче прибрати свою домівку у Великий Четвер. Саме тому в народі його і називають "Чистим". Однак, чи має це якийсь релігійний аспект.
переглядів: 993
У Рівному стартувало будівництво безбар’єрного маршруту довжиною 12 км

На Рівненщині розпочали реалізацію масштабного проєкту — створення безбар’єрного маршруту в обласному центрі. Його загальна протяжність становитиме 12 кілометрів.
переглядів: 220
У Вараші запраціює рентгенівський комп’ютерний томограф

У Вараській лікарні встановили безоплатний комп’ютерний томограф для пацієнтів стаціонару.
переглядів: 212
На Рівненщині понад 3 тисячі людей отримали безоплатні протези

У 2024 році понад 5 мільярдів гривень — на протезування та реабілітацію українців.
переглядів: 203
Оригінальний рецепт сирної паски без випічки

Великдень не за горами, а тому дуже скоро господині будуть готувати головну страву цьго свята - паску. Для того, аби вразити гостей, ви можете скористатися оригінальним рецептом сирної паски від нашої читачки.
переглядів: 10311