Найпоширеніші помилки, які ви допускаєте у випіканні пасок
Якщо спекти паску в електричній духовці, то верх та низ може підгоріти. Основна помилка полягає в тому, що духовка недостатньо розігріта.
Необхідна температура - 170°С. Можна використовувати вершкове або топлене масло разом з пергаментом, це захистить паску від пригорання. Якщо ви знаєте, що у вашій духовці завжди підгоряє "верх", тоді температуру потрібно трохи знизити, а саму паску накрити пергаментним папером.
2. Паска не підіймається і сира всередині.
Найкраще, коли тісто готується в теплому приміщенні, а всі складові мають приблизно однакову температуру. Коли тісто стане підходити, його потрібно оберігати від будь-яких впливів. Легкий протяг, шум або навіть гучний сплеск можуть привести до того, що тісто "сяде".
А якщо додати в тісто для пасок надто багато родзинок, то воно вийде важким і не підніметься. Зростає ймовірність того, що паска не пропечеться всередині.
3. Глазур не застигає.
Часто білкова глазур на пасці може погано застигнути. Цього можна уникнути, якщо в процесі приготування домогтися того, щоб глазур була щільною і густою. Щоб глазур застигла добре, краще намазувати паску, поки вона ще гаряча.

Ірина Чепурна: “Ми максимально якісно виконуємо свою роботу, аби наші дівчатка чудово виглядали”

Доглядові процедури сьогодні набирають небаченої популярності. Коли іще ми були так близько до того, щоб вмить змінити свою зовнішність на краще: прибрати зайві недоліки з обличчя, додати об’єму губам? Косметологиня Ірина ЧЕПУРНА розповідає для журналу “РІВНЯНИ”, як це та інше можна зробити в її салоні. Переконує: красивою бути легко.
переглядів: 229
Ароматні гостренькі помідори на зиму - саме з картоплею!

Помідори по-корейськи на зиму. Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!
переглядів: 221
4 червня: який сьогодні день та який кого вітати з іменинами?

Дізнайтеся, що святкує сьогодні увесь світ!
переглядів: 317
Що можна зробити з винограду?

Виноград – це не тільки смачний та корисний фрукт, який можна із задоволенням їсти прямо з гілки, але й відмінний інгредієнт для приготування різноманітних страв, десертів та напоїв.
переглядів: 310
Як швидко і легко очистити руки від землі та зелені?

Мило не завжди може впоратися із забрудненнями на руках, які залишаються після прополювання грядок та інших робіт на городі.
переглядів: 316