Ми у Facebook
02.04.2023, 09:50

Неймовірна смакота: готуємо весняний картопляний салат

Такий салат порадує ваші смакові рецептори та може замінити навіть повноцінний обід.
Інгредієнти:
- пучок салатного міксу
- 2-3 шт. картоплі
- жменю помідорів чері
- 100 г фети
- половина червоної цибулини
- сіль, перець
- італійські трави
- рослинна олія

Для заправки:

- 3 ст.л. оливкової олії
- 1 ст.л. лимонного соку
- 1 ст.л. гірчиці в зернах

Рецепт приготування:

1. Картоплю добре помити і, не очищаючи, розрізати на часточки. Посипати сіллю, перцем і італійськими травами. Скропити олією, викласти на деко в один шар і запекти в розігрітій духовці до рум’яної скоринки.
2. Помідори черрі помити і розрізати навпіл. Червону цибулю почистити і нарізати півкільцями.
3. Салатні листя замочити на півгодини холодній воді. Помити, обсушити і порвати руками на тарілку.
4. Зверху розкласти шматочки запеченої картоплі, половинки томатів черрі, розкрошену фету і тонко нарізану червону цибулю.
5. Для заправки змішати оливкову олію, лимонний сік і діжонську гірчицю. Полити салат.
Смачного!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ