Ми у Facebook
25.03.2023, 15:46

Курячі грудки по-французьки: смачно та незвично

Відмінний варіант обіду! Зберігайте собі, щоб завжди був під рукою!
Інгредієнти:

- Куряче філе 4 жарти
-Сіль, перець за смаком
-Молотий часник 1 ч. ложка
-Молотий мускатний горіх 1 ч. ложка
-Олія рослинна 1–2 ст. ложки
-Цибуля 2 штуки
-Яблука 2 штуки
-Сир 200 г
-Оливкова олія 2 ст.л.

Приготування:

1. Куряче філе розріжте вздовж шматочки. Загорніть у харчову плівку та відбийте кухонним молотком.
2. Форму застелите пергаментом і викладіть у неї курку. Кожен шматочок посоліть, поперчіть, посипте часником та мускатом.
3. У сковороді розігрійте масло на середньому вогні і за кілька хвилин обсмажте подрібнену цибулю до легкої рум'яності.
4. Яблука очистіть та натріть на великій тертці.
5. Перемішайте яблука, цибулю з оливковою олією.
6. Кожен шматочок курки вкрийте "шубкою" з цибулі та яблук.
7. Зверху посипте тертим сиром.
8. Запікайте приблизно 40-45 хвилин за температури 180 °С.





На правах реклами