Ми у Facebook
27.03.2023, 14:37

Рівненський університет підписав договір про співпрацю з університетом Молдови

Підписано договір про співпрацю між рівненським МЕГУ та Інститутом кримінального права та прикладної кримінології Молдови.
За дорученням ректора Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука, доктора юридичних наук, професора, академіка Віталія Дем’янчука 24.03.2023 у місті Кишинів (Республіка Молдова) проректором з наукової роботи університету, кандидатом юридичних наук, доцентом, академіком Андрієм Боровиком підписано договір про партнерство та співпрацю з Інститутом Кримінального права і прикладної кримінології Молдови.



Ректор Інституту кримінального права і прикладної кримінології, доктор юридичних наук, професор Валерій Бужор зазначив, що основними цілями договору він бачить реалізацію двохсторонніх можливостей співпраці на основі взаємної підтримки та партнерських відносин.



- Предметом договору є співробітництво навчальних закладів в галузі освіти, публікацій, видання спільних навчальних та наукових публікацій, обміні науковими працівниками з урахуванням кваліфікованого ефективного та оперативного взаємного координування у вирішенні двохсторонніх проблем, - наголосив Андрій Боровик.





На правах реклами