Фарширована скумбрія у духовці: готуємо
⠀
- скумбрія, 2 шт;
- Цибуля, 1 шт;
- Помідор, 1 шт;
- Лимон, половина;
- олія рослинна, 3 ст.л;⠀
- Соєвий соус, 1 ст.л;
- Приправи до риби, майонез, сіль, перець, зелень.
Готуємо рибу, прибираємо нутрощі та плавники, голову.
Для маринаду змішуємо всі спеції, сіль, перець та олію, соєвий соус. Змащуємо рибу всередині та зовні.⠀
Деко застилаємо фольгою, викладаємо рибу і залишаємо так на 20 хвилин.
Лимон і цибуля ріжемо тонкими півкільцями і укладаємо їх усередину риби. Змащуємо тушки майонезом і збризкуємо соком лимона, посипаємо рубаною зеленню, накриваємо фольгою.
Духовку розігріваємо до 180 градусів та запікаємо 30 хвилин.
Виймаємо, знімаємо верхню фольгу і запікаємо без неї ще 10 хвилин.
⠀

запечена скумбрія, риба, готуємо вдома, смачно, готуємо рибу
Біда прийшла у родину на Рівненщині: Втопилася п’ятирічна дівчинка

Трагічний випадок стався на Кореччині. Дівча пішло на велопрогулянку й не повернулось.
переглядів: 456
Встигнути до Трійці: Посівний календар на 1-4 червня

Що варто посіяти/посадити у перші дні літа? Місячний календар допоможе визначити сприятливі дні для певних культур, щоб урожай був через край.
переглядів: 231
Рівненський Музей фотографії, як приклад ініціативності та розвитку навіть у війну

Попри усе, в Рівному продовжує розвиватися музейна справа. Іноді - завдяки цілеспрямованості та активності небайдужих рівнян, які прагнуть зберегти історію для нащадків.
переглядів: 259
Ольга ЛАДЮК: Посмішки дітей надихають працювати!

Ольга ЛАДЮК добре відома у Рівному як педагог, управлінець та успішний менеджер. Вона точно доводить усе, за що береться, до переможного завершення. Нині Ольга Ладюк – директор Спеціальної школи в с. В. Межирічі. Про рішення очолити заклад, перші напрацювання та плани – читайте на сторінках журналу “РІВНЯНИ”.
переглядів: 429
Яка погода буде у перший день літа 2023

Весною не нагрілись, то хоч влітку потішимось теплом. Синоптики прогнозують, що перші літні дні порадують високими температурними показниками.
переглядів: 248