Фарширована скумбрія у духовці: готуємо
⠀
- скумбрія, 2 шт;
- Цибуля, 1 шт;
- Помідор, 1 шт;
- Лимон, половина;
- олія рослинна, 3 ст.л;⠀
- Соєвий соус, 1 ст.л;
- Приправи до риби, майонез, сіль, перець, зелень.
Готуємо рибу, прибираємо нутрощі та плавники, голову.
Для маринаду змішуємо всі спеції, сіль, перець та олію, соєвий соус. Змащуємо рибу всередині та зовні.⠀
Деко застилаємо фольгою, викладаємо рибу і залишаємо так на 20 хвилин.
Лимон і цибуля ріжемо тонкими півкільцями і укладаємо їх усередину риби. Змащуємо тушки майонезом і збризкуємо соком лимона, посипаємо рубаною зеленню, накриваємо фольгою.
Духовку розігріваємо до 180 градусів та запікаємо 30 хвилин.
Виймаємо, знімаємо верхню фольгу і запікаємо без неї ще 10 хвилин.
⠀
запечена скумбрія, риба, готуємо вдома, смачно, готуємо рибу
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 342
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 312
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 420
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 376
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 414