Ми у Facebook
27.03.2023, 15:44

Фарширована скумбрія у духовці: готуємо

Рибка готується швидко, виходить ароматно та смачно.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

- скумбрія, 2 шт;
- Цибуля, 1 шт;
- Помідор, 1 шт;
- Лимон, половина;
- олія рослинна, 3 ст.л;⠀
- Соєвий соус, 1 ст.л;
- Приправи до риби, майонез, сіль, перець, зелень.

Готуємо рибу, прибираємо нутрощі та плавники, голову.
Для маринаду змішуємо всі спеції, сіль, перець та олію, соєвий соус. Змащуємо рибу всередині та зовні.⠀
Деко застилаємо фольгою, викладаємо рибу і залишаємо так на 20 хвилин.
Лимон і цибуля ріжемо тонкими півкільцями і укладаємо їх усередину риби. Змащуємо тушки майонезом і збризкуємо соком лимона, посипаємо рубаною зеленню, накриваємо фольгою.
Духовку розігріваємо до 180 градусів та запікаємо 30 хвилин.
Виймаємо, знімаємо верхню фольгу і запікаємо без неї ще 10 хвилин.





На правах реклами