Ми у Facebook
30.03.2023, 12:10

Спіймали двічі: на Рівненщині поліція два рази зупинила водія напідпитку

Сарненські патрульні за один вечір двічі зупинили того ж самого водія, який перебував у стані алкогольного сп'яніння. Інцидент стався на території Рівненської області.
Прес-служба патрульної поліції повідомила, що правоохоронці звернули увагу на автомобіль ВАЗ через порушення ПДР водієм. Поліцейські зупинили транспортний засіб та помітили ознаки алкогольного сп'яніння водія.

Патрульні запропонували пройти огляд за допомогою алкотестера Drager, але водій відмовився. На нього було складено протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування в стані сп'яніння) та винесено постанову за ч. 1 ст. 121-3 КУпАП (Керування транспортним засобом із закритим номерним знаком іншими предметами).

Водій обіцяв не сідати за кермо наступні 24 години та залишити авто на узбіччі, але, як тільки патрульні сіли в службове авто, він поїхав на своєму транспортному засобі.

Поліцейські знову зупинили водія та склали повторно протокол за ч. 1 ст. 126 КУпАП (Порушення вимог щодо документів на транспортний засіб) і винесли постанову.





На правах реклами