Ми у Facebook
01.04.2023, 09:35

Гороскоп на квітень 2023 для всіх знаків Зодіаку

Астропрогноз на квітень 2023 для всіх знаків Зодіаку розповість, що приготував для нас другий місяць весни. Не забудьте привітати іменинника, народженого під знаком Овна.
Овен. Юпітер у вашому знаку сприяє вашому особистому, матеріальному зростанню та підштовхує вас до дій. Це зміцнює вашу природну творчу силу та впевненість у собі. Зірки пропонують вам нові можливості.

Телець. У цьому місяці зірки допоможуть вам повернутися на правильний шлях. Ретроградний Меркурій з 22-го спонукає вас проявити інтерес до проекту, який залишився невирішеним. У вас є шанс досягти своїх амбіцій.

Близнюки. Енергії, що надходять від Овна, оживляють сектор ваших проектів та ваших дружніх стосунків. Ваш розум сприйнятливий до новизни та змін. Ви будете успішні по всіх фронтах! Тому у вас одночасно з'являється тисяча і одна ідея.

Рак. Енергії, що виходять від Овна, все ж ще активні. З Марсом, що знаходиться у вашому знаку, загострюються емоційні реакції оточуючих і вас самих. Ви відчуваєте себе пригніченим, не розуміючи, чому. Щоб не відставати, у вас є підтримка енергій, які циркулюють у Тельці. Вони допомагають зберігати спокій, коли тиск піднімається на кілька ступенів. Вони надають вам мужності і завзятості, які вберігають вас від прийняття рішень, заснованих на невірних доводах.

Лев. Юпітер в Овні продовжує розширювати ваше поле діяльності. Він пропонує вам можливості, які дозволяють проявити свої таланти або свої знання.

Діва. З Сатурном, встановленим перед вашим знаком, вам доведеться погодитися, а також з його фантазіями. Це потрібно для того, щоб домогтися успіху в маленькій справі, до того ж Ви отримуєте підтримку енергій, що виходять від Тельця і Раку. Зірки заохочують вас використовувати свої таланти та слухати свою інтуїцію.

Терези. У квітні сварки і розбіжності загостряться. На жаль, ви нічого не можете зробити, окрім як спокійно чекати, коли все це пройде. Між 12 і 30 числом ви можете розраховувати на щасливі і позитивні імпульси Венери в Близнюках.

Скорпіон. У цьому місяці планети в Тельці віщують деякі труднощі у відносинах. Однак, нічого особливо поганого не слід боятися, тому що Ви отримаєте користь від мудрих і співчутливих приток Сатурна і Марса.

Стрілець. Цього місяця зірки заохочують вас займатися тим, чим ви захоплені, використовувати свої таланти. Щоб досягти своїх цілей, ви повинні залишатися зосередженими.

Козеріг. Цього місяця вас все ще рухають ваші амбіції, але спокійніше та впорядкованіше. Протягом цього місяця Меркурій допоможе вам підвести підсумки ваших бажань. Його ретроградність, з 22-го, спонукатиме вас повернутися до проекту, який залишився невирішеним.

Водолій. Цього місяця очікуйте, що буде трохи менше легкості та більше проблем! Весь місяць вам доведеться домовлятися з впертістю Меркурія в Тельці.

Риби. Енергії, що виходять від Риб і Тельця, провокує вас на конфлікти. Вони змусять продовжувати з'ясовувати стосунки і налагоджувати їх. Ці стабільні енергії залишають для вас хороші моменти в компанії надійних людей. Саме ці люди - ваші найкращі союзники в досягненні амбіцій. Їхні пропозиції та їх міркування приведуть вас до прийняття правильних рішень.














На правах реклами