Ми у Facebook
01.04.2023, 19:15

Смачний великодній декор своїми руками: рецепт кейкпопсів

Сьогодні ділимося ідеями для святкового десерту або декору на Великдень. Це рецепт смачних кейкпопсів у вигляді великодніх яєць, які можна використовувати для декору тортів та пасок!
Бісквіт:
борошно 70 г
цукор 90 г
какао 20 г
розпушувач 0.5 ч.л
сіль 1/4 ч.л
кефір 70 г
молоко 50 г
олія без запаху 25 г
яйце(с2) 1 шт
сирний сир 100 г

Глазур:
шоколад білий 150 г
олія без запаху 15 г
какао олія 15 г

1.Бісквіт. Змішати окремо вологі та сухі інгредієнти, потім об'єднати. Випікати в духовці за температури 160 градусів близько 15-20 хвилин до сухої шпажки. Готовий бісквіт відсудити та змішати з розм'якшеним сирним сиром.
Потім сформувати яйця та вставити зубочистки. Заготовки поставити в морозильник на 2-3 години.

2. Глазур. Розтоплений білий шоколад змішати з олією і розтоплений какао олією. Заморожені заготовки занурити в глазур і вставити зубочистку в підставу пінопластової. За допомогою кандурину, горілки та жорсткого пензлика зробити цятки. Поставити в холодильник для стабілізації глазурі.





На правах реклами