Ми у Facebook
06.04.2023, 16:50

Після Пасхи у Костополі не можна буде продавати за межами ринку

Після Великодня в місті Костопіль заборонять торгівлю за межами ринків. Відповідно до повідомлення Костопільської міської ради, підприємці та фермери, які продають свою продукцію, повинні перейти на встановлені місця продажу до 17 квітня.
Зазначено, що місця для продажу вже готові на території трьох ринків, зокрема на вулицях Сільська, Прибережна та інших. Виконавчий комітет Костопільської міської ради сьогодні скасував попереднє рішення, яке дозволяло торгувати на деяких вулицях міста.

Варто зазначити, що за торгівлю з рук в невстановлених місцях передбачена адміністративна відповідальність, тому торгувати вздовж доріг не буде можливо. Таке рішення було ухвалене через нарікання мешканців міста на стихійну торгівлю, яка не тільки ускладнює рух транспорту, а й перешкоджає роботі екстрених служб. Окрім того, якщо продавці переходять на встановлені місця, то їхню продукцію зможуть регулярно перевіряти на якість. Нагадаємо, що Держпродспоживслужба не має повноважень перевіряти продукти, які продають за межами ринків.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ