Ми у Facebook
07.04.2023, 19:24

20 мільйонів пообіцяли умільцю, який посадить український безпілотник у Москві

фото з slovoidilo.ua

Українці вирішили зіпсувати свято російському диктаторові й посадити безпілотник у центрі Москви.
Український виробник БПЛА, безпілотник якого 9 травня долетить до центру Москви та приземлиться на Червоній площі, отримає премію у розмірі 20 млн гривень.

Таку заяву в ефірі національного телемарафону зробив співзасновник Monobank Володимир Яценко. Таким чином відомий бізнесмен вирішив зіпсувати свято російському диктатору.


фото з slovoidilo.ua
фото з slovoidilo.ua



«Це дуже хороший момент. Тому що, як я прочитав, путін планує парад на Червоній площі і там буде дуже багато військових. Тобто це будуть, як вони кажуть, «законні військові цілі». Тому я офіційно встановлюю премію українському виробнику БПЛА, чий літак, звичайно, за допомогою військових, долетить та приземлиться на червоній площі у Москві 9 травня. Сума премії становить зараз 20 мільйонів гривень», – заявив Яценко.

Яценко сподівається, що приз справедливо розділять між виробником та військовими операторами, які зможуть вдало виконати завдання.

«Щоб не було непорозумінь, на крилах має бути українське гасло, наприклад «Слава Україні», «Героям Слава» чи щось подібне», – уточнив бізнесмен.

Про це повідомляє Слово і Діло.





На правах реклами