Ми у Facebook
11.04.2023, 08:50

На Рівненщині зменшать кількість пунктів обміну старих ламп на енергозберігаючі

​​На Рівненщині триває обмін ламп розжарювання на нові енергозберігаючі. Вже понад 660 тисяч старих ламп LED-лампи обміняли жителі області.
Та якщо ви ще не обміняли свої - не зволікайте.

Як повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль, в області кількість пунктів обміну поступово скорочується.

Зменшення кількості пунктів обміну ламп передбачене в рамках другого етапу оптимізації процесу. На даний час спостерігається зменшення активності обміну.

Так, від учора, 10 квітня, 500 відділень «Укрпошти», де можна було обміняти старі лампи на нові, стали недоступними для онлайн-замовлення ламп. Здійснити обмін уже замовлених ламп у них можна буде лише до 17 квітня.

Із списком відділень, де ще проводитимуть обмін, можна ознайомитися при подачі заявки через Дію.

Крім того, з 1 травня ж обмін лампи розжарювання на світлодіоди здійснюватимуть лише в обласних центрах, оскільки там зберігається найбільший попит.

Близько 3,5 млн українців скористалися можливостями для обміну. Від старту програми громадяни обміняли близько 16,5 млн ламп. Наразі фіксуємо зменшення активності обміну, тому було прийнято рішення поступово зменшувати кількість пунктів обміну. Це сприятиме забезпеченню гарантованих запасів та їх концентрації у відділеннях “Укрпошти”, які продовжать обмін,

– зазначають у пресслужбі “Укрпошти”.






На правах реклами