Ми у Facebook
19.04.2023, 15:48

Суфле «Пташине молоко» - простий домашній рецепт

Збережіть рецепт себе і обов'язково спробуйте!
Інгредієнти:

Яєчні білки – 4 шт.
Цукор – 1 склянка
Желатин – 1,5 ст. ложки
Шоколад – 50-100 г

Приготування:

1. Желатин замочуємо у склянці теплої води (500 мл). Через 15-20 хвилин прогріваємо на водяній бані до повного розчинення.
2. Білки збиваємо. Потім поступово всипаємо цукор і далі збиваємо з цукром до стійких пичок.
3. Продовжуємо збивати, додаємо розведений желатин. Виливаємо у форму масу, що вийшла, і розрівнюємо її. Залишаємо в холодильнику на 20 хвилин.
4. Шоколад розтоплюємо на водяній бані. Коли білкова маса застигне, заливаємо її шоколадом. Залишаємо застигати.
5. Акуратно розрізаємо суфле гарячим ножем, щоб шоколадна скоринка не розвалювалася.

Приємного Вам чаювання!





На правах реклами