Ми у Facebook
21.04.2023, 09:00

Ретроградний Меркурій розпочався: Що це означає

Черговий ретроградний Меркурій розпочинається сьогодні, 21 квітня, і триватиме до понеділка 15 травня 2023 року.
Цей час нестабільності практично у всіх сферах, пов'язаних із пошуком, обробкою та передаванням інформації, транспортною системою та будь-якими переміщеннями, розрахунками та документами.

У третій декаді квітня – у першій половині травня кожен проходить перевірку на адекватність. Умови та обставини абсолютно різні, але до кінця травня стануть очевидні свої сильні та слабкі сторони. Усвідомлені, вдумливі особистості проведуть переоцінку цінностей, зрозуміють справжні причини проблем, зможуть змінити мислення та зробити своє життя кращим. Люди, які звикли звинувачувати у власних життєвих складностях усіх, але тільки не себе, ризикують ще більше поринути у болото вад, боргів та невлаштованості.

Меркурій буває ретроградним частіше, ніж будь-яка інша планета, характеризує мислення та комунікації, здатність домовлятися та встановлювати зв'язки. Початок чергового меркуріанського циклу (навесні 2023 – це 2 травня) відкриває нові можливості, якщо навести лад у власній голові, упорядкувати свої думки, відкинути інформаційне сміття. Це слушний час для того, щоб відмовитися від: переконань, що заважають, старих уявлень, методів і моделей поведінки.

Ретроградний Меркурій у Тельці у квітні – травні 2023 року вимагатиме перегляду товарно-грошових відносин з іншими людьми та взаємодії із зовнішнім світом. Це чудовий час для повторення пройденого матеріалу або повільного навчання нового. Інформація в цей час добре запам'ятовується, а підсвідомість дає цінні підказки у вигляді образів та відчуттів, які можна буде застосувати практично після 15 травня.

Період ретроградного Меркурія сприятливий для купівлі або продажу техніки, обладнання та інших речей, що були у вжитку. Проте, будь-які витрати би мало бути продумані і обґрунтовані, бо часто у цей час гроші витрачаються на зовсім непотрібні предмети та послуги. Гарний час для переоформлення документів, перегляду договорів, внесення змін до дієвих проєктів, а також відновлення взаємин із колишніми колегами та партнерами.

Збіг періодів ретроградного Меркурія та весняного сезону затемнення говорить про велику значущість весняних подій на всіх рівнях. Все, що відбуватиметься в дні ретроградного Меркурія (21 квітня — 15 травня), а в ширшому діапазоні — від 7 квітня до 31 травня, відіграє важливу роль у формуванні нових життєвих пріоритетів, в умовах дійсності, що стрімко змінюється.

Слід пам'ятати про те, що в дні ретроградного Меркурія виникають усілякі поламки техніки та обладнання, трапляються аварії, травми через неуважність. Враховуючи транзит земним знаком зодіаку – Тельем, важливо вжити заходів щодо охорони майна, цінних речей, грошей. Тримайте паролі від електронних кабінетів, документи та банківські картки у суворій таємності, оскільки шахраї активізуються в період ретроградного Меркурія.

Якщо ви вже готові бронювати житло та квитки на літо, плануєте туристичну поїздку, краще все ж таки робити це після 15 травня. Найімовірніше, привабливі ціни та знижки, які зараз трапляються на очі, в результаті призведуть до втрат та розчарувань, якщо ви на них купитеся. Не поспішайте, час ще буде. Поки що можна порівнювати варіанти, аналізувати та зіставляти деталі. Не варто найближчим часом змінювати стиль одягу, колір волосся або зачіску. Утримайтеся від будь-яких експериментів, особливо пов'язаних із зовнішністю. Не найкращий час навіть для дрібного ремонту — потім все доведеться переробляти.

Дні від 21 квітня до 15 травня будуть особливо напруженими для Левів, Скорпіонів та Водоліїв, особливо тих, які народилися у першій та другій декадах зодіакального місяця. Ретроградний Меркурій у Тельці може принести плутанину у фінансові питання, взаємини, основою яких є грошовий інтерес. Це час метушні, побутових неприємностей, що стомлюють і турбот.

За матеріалами https://tsn.ua/





На правах реклами