Дріжджові пиріжки із зеленою цибулею та яйцем
150 мл кефіру
150 мл молока
20 гр дріжджі; сухі 9 гр
2 яйця (1 жовток залишити для змащення)
70 гр рослинної олії
70 гр цукру 0,5
ч л солі
600 -650 гр борошна
Для начинки:
10 шт яєць
1 шт цибулю (кубиком) потрібно трохи обсмажити на олії. Яйця відварити, очистити, порізати кубиками. Зелена цибуля нарізати. Все з'єднати, додати сіль|соль|, перець. Опара:
У тепле молоко додати цукор 1 ч л з об-го кол-ва, додати дріжджі-розмішати. Додати 4 ст л.
Масло, не все..( 1 ст л залишити від загальної кількості, для замісу тіста) все добре перемішати.
Далі готову опару з'єднуємо з здобою, додаємо борошно, замішуємо тісто, додаємо в процесі 1 ст. л олії. Тісто має вийти м'яке, еластичне. Вимішуємо приблизно 10 хв. Далі тісто обім'яти, округлити, знову прибрати на підйом, хвилин на 20. Далі ділимо тісто на шматочки по 55/60 г. залишаємо на 10 хв.
Потім розгортаємо в овал, кладемо начинку, ліпимо пиріжки.
Переносимо на противень. Даємо підійти. Змащуємо жовтком+водою. Посипаємо кунжутом.
Випікаємо при 180 ° С 15-20 хв.
Але завжди орієнтуйтеся на духовку.
У Рівному оцінюватимуть готовність до інтеграції ветеранів та їхніх родин
Секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян підписав Меморандум про співпрацю з громадською організацією «Школа політичної аналітики — ПОЛІС».
переглядів: 184
СБУ затримала курсантку, яка готувала ракетний удар по казармах своїх одногрупників
Їй загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.
переглядів: 210
На Рівненщині ветерани можуть пройти безкоштовний ІТ-курс
Ветеранів, військових та їхні родини запрошують на безкоштовний IT-курс «DevOps Fundamentals».
переглядів: 255
У Рівному відбудеться вечір оркестрової музики
Розкішну програма оркестрової музики даруватимуть рівнянам Максим Кузьмич (фортепіано), Академічний камерний оркестр Рівненської обласної філармонії, диригент Костянтин Кімстач.
переглядів: 233
Чим грецька кава відрізняється від турецької
Кава є одним із найпопулярніших напоїв у світі, а багато культур мають свій власний погляд на неї. В Італії міцний еспресо має перевагу над заварною кавою, тоді як у В’єтнамі солона кава стала сучасним трендом.
переглядів: 272